Извор:Фото: X принтскрин/@PressCeca, АТА имагес/А. Ахел

ДЕЛУЈЕ НАДРЕАЛНО: Цецин хит извела словеначка опера (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

30.09.2024.

13:06

ОСЕТИЋЕ шта је жена кад полуди...

Песма "Пази с киме спаваш" добила је ново рухо, а снимак овог несвакидашњег извођења је запалио друштвене мреже. Светлана Цеца Ражнатовић омиљена је у Словенији, где је и настао снимак због којег су се усијале друштвене мреже.

Један од њених највећих хитова у каријери, песма "Пази с' киме спаваш" - добио је ново рухо. Песма је изведена у опери, што је многе одушевило, макар начин на који је словеначки Младински оркестар класичне музике, то урадио.

- Словеначки Младински оркестар класичне музике је на великој турнеји, која се одржава у култним дворанама широм дежеле, а у свој репертоар је уврстио и Цецин хит из 2004. "Пази с киме спаваш"! - пише у опису објаве на мрежи "Икс".

Турнеја са словеначког оркестра на чијем се репертоару налази и Цецин хит почела 6. је септембра у Брасловчу, а завршава се 9. октобра у Порторожу, а на

"Ма ово је генијално, али заиста", "Од сада слушам ову верзију, Цецине песме су толико широке", "Свака част", "Како бих волела уживо то чути, волим класичну музику...а волим и "Пази с' киме спаваш", само су неки од коментара испод ове објаве.

(Информер)