Извор:Фото: Профимедиа

ЦРНО УЗ ТЕЛО И ДЕКОЛТЕ Моника Белучи или просто-богиња стила

Извор: Нпортал

30.09.2024.

16:14

ЈЕДНОБОЈНА црна хаљина била је дугачка до пода и истакла јој узак струк, а Моника ју је употпунила тамноцрним наочарима за сунце које су постале њен заштитини знак.

Славна глумица Моника Белучи(59) се у четвртак појавила на 72. Међународном филмском фестивалу у Сан Себастијану у Шпанији са својим партнером Тимом Бартоном.

Моника је прошетала црвеним тепихом у црној хаљини са отвореним раменима, а Тим (66) се потпуно уклопио са њом у црном оделу и затамњеним наочарима док је држао италијанску сирену за руку.

BloombergAdria.com

Она је стигла на премијеру документарног филма "Maria Callas: Letters And Memoirs" који прати четворогодишњу турнеју истоимене позоришне представе о оперској диви Марији Калас у којој је главну улогу имала управо прослављена италијанска глумица.

Моника која је на прагу 7. деценије, одушевила је изгледом све присутне у хаљини дугих рукава која је имала благо спуштена рамена и дубок деколте. Једнобојна црна хаљина била је дугачка до пода и истакла јој узак струк, а Моника ју је употпунила тамноцрним наочарима за сунце које су постале њен заштитини знак.

Као шлаг на торту, носила је дијамантску огрлицу за свеукупни гламурозни утисак.

(Курир)