Извор:Фото: АТА имагес, ngbakery.com

ПОКАЗАЛА СУПРУГОВ СПОМЕНИК: На њему болне речи њене песме

Извор: Нпортал

18.10.2024.

08:57

ЗАЈЕДНИЧКЕ фотографије на споменику као подсетник на њихову велику љубав.

Након смрти супруга Небојше, певачица Александра Тадић Ципка купила је и себи гробно место, а сад је показала споменик који је подигла.

На надогробном споменику поред имена покојног супруга, певачица је ставила и своје, као и заједничке фотографије.

На централном месту вечне куће стоје њихова презимена Тадић и Стојићевић, а лево од имена и фотографије преминулог Небојше стоје њена слика, име и година рођења.

BloombergAdria.com

Са друге стране споменика налазе се њихове заједничке фотографије као подсетник на њихову велику љубав, као и стихови њене песме "Карта за срећу".

BloombergAdria.com

- Моја си карта за срећу, без тебе живети нећу. И преко пакла до раја, идем са тобом до краја. Моја си карта за срећу, малена кућа у цвећу. Само ме воли до неба, то је све што ми треба, пише на надгробном споменику у Шапцу.

Ципикина прва објава након 40 дана од супругове смрти изазвала је лавину реакција и речи подршке када је открила да ће се вратити послу јер једноставно живот мора да иде даље.

- Што се тиче мог посла, певања, настављам даље где смо стали. Припремили смо свашта нешто ново али отом потом… Знам да има много вас који волите мој досадашњи рад и због ваше подршке и љубави враћам се и настављам! Видимо се и на свим заказаним весељима и наступима! Све ћу вас испоштовати јер заслужујете! Живим и певам за мог Небојшу, моју подршку, мог идола и вечну љубав! Јачи смо од судбине,  рекла је тада Ципка.

(Гранд)