Извор:Фото: Профимедиа, Јутјуб принтскрин/Nedjeljom u 2 | HRT

САХРАНА ДИРЕКТОРА КБЦ У ЧЕТВРТАК: Полиција о детаљима смрти

Извор: Нпортал

22.10.2024.

15:18

САХРАНА угледном доктору и директору КБЦ Загреб Анти Ћорушићу биће у четвртак у Ловречу у породичној гробници, док ће се КБЦ Загреб од свог дугогодишњег директора опростити и на комеморацији која ће бити у понедељак у 10 сати у болници.

Полицијско саопштење преносимо у целости:

"У понедељак, 21. октобра у 10:45 сати на Максимиру у Улици Мије Кишпатића у кругу здравствене установе пронађено је тело 66-годишњака. На месту догађаја обављен је увиђај којим је руководила заменица Жупанијског државног тужилаштва у Загребу уз стручну помоћ полицијских службеника Службе за увиђаје и криминалистичку технику Полицијске управе загребачке приликом ког на телу нису пронађени трагови који би упућивали да је смрт наступила као последица кривичног дела", наводи се у саопштењу, преноси 24сата.хр.

"На месту догађаја мушкарац је преминуо услед повреда задобијених приликом пада са висине од око 8 метара. Тело је превезено у Завод за судску медицину и криминалистику", додаје се.

Подсетимо, Анте Ћорушић директор КБЦ-а Ребро преминуо је након пада са пожарних степеница болнице у понедељак.

Смрт доктора, директора КБЦ-а Загреб, који је погинуо јуче у болници, потресла је многе људе у окружењу, али и шире, а од јуче се колеге и пријатељи опраштају од њега.

Међу њима је и доктор Саша Срића, начелник Одељења интерне медицине са појачаном и интезивном негом КБЦ Загреб, који је у част доктора Ћорушића објавио дирљиву емотивну поруку.