Извор:Фото: Н. Параушић, Н. Фифић, АТА имагес

ЦЕЦИ СЕ ПОГЛЕД У ДАЉИНИ ГУБИ: "Шта бих рекла Аркану сад?

Извор: Нпортал

25.10.2024.

16:29

"РЕКЛА бих му да сам још јача и независна, без обзира на болан пут који сам пролазила, успевала или падала."

Светлана Цеца Ражнатовић говорила је о свом покојном супругу Жељку Ражнатовићу Аркану, који је убијен 2000.

Певачица је имала концерт у Северној Македонији, а пред почетак наступа разговарала је са тамошњим медијима и на питање новинарке шта би рекла свом покојном супругу да може да му се обрати, Цеца је с тугом у очима казала:

BloombergAdria.com

- Рекла бих му да је остала велика празнина. Посебно у соби код деце, празнина коју не може ништа да попуни. Родитеље не може да замене нико и ништа. Рекла бих му да сам успела, иако сам са 26 година остала сам с двоје мале деце. Једно је имало три године, једно годину и по дана. Рекла бих му да сам успела да их васпитам и да их упутим на прави пут и да сам јако поносна на њих. Рекла бих му да сам још јача и независна, без обзира на болан пут који сам пролазила, успевала или падала. Али нисам се сломила ни на тренутак. Рекла бих му да не брине и да га нисмо заборавили. Ето, то бих му рекла - одговорила је певачица.

Ова њена изјава постала је вирална на друштвеним мрежама, а коментари су били да певачица с великом тугом и болом прича о покојном супругу.

"Како волим овај њен поглед у даљину кад прича о Аркану. Аутоматски се искључи и све око ње постаје тотално небитно, говори из срца, а не из главе. Права љубав", "Али ово је стварно рекла, не може боље и искреније", "Достојанствена и без патетике, оличење јаке и стабилне жене" били су само неки од коментара.

(Курир)