Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

"Секо, ти си нарикача са Ибарске - ПЕВАЉКА!" Рат због Цеце

Извор: Нпортал

28.10.2024.

12:44

"ШТО СЕ ријалитија тиче, јавно позивам твоју кућну помоћницу да ми се јави да је убацим у ријалити. Нормално, жена када заради може да купује мужеве, а момке пљачкаш и оптужујеш за геј афере, само да би узела неки динар."

Бивши ријалити учесник Марко Ђедовић обрушио се на Инстаграму на певачицу Секу Алексић пошто се препознао у Секином посту у којем га је прозвала да ју је извређао због колегинице Светлане Цеце Ражнатовић.

Наиме, Алексићева је критиковала Цецу Ражнатовић и њен стил и истакла да би дала отказ Ражнатовићкином шминкеру, а обрушила се и на фолкеркин стил.

BloombergAdria.com

- Нарикачо са Ибарске магистрале, да ти појасним. За тебе и јесам ријалити лик јер ниси пратила политику некада, нити си ишла на факултете када је то требало, већ си била заузета активностима на Ибарској магистрали и смишљала како Зокију и Капришу да сместиш аферу да не вратиш човеку паре и продавала пријатељице као килограм кромпира - рекао је Ђедовић.

BloombergAdria.com

- Помири се са тим да Цеца, коју си поменула, нема појма када неко од нас нешто напише и да може спасила би те овога што сада пишем. Што се ријалитија тиче, јавно позивам твоју кућну помоћницу да ми се јави да је убацим у ријалити. Нормално, жена када заради може да купује мужеве, а момке пљачкаш и оптужујеш за геј афере, само да би узела неки динар. Много си се утриповала као певаљка, јер ти ниси звезда, ти се певаљка. Много солите памет, а заборавиле сте да је до пре само деценију било срамота родитеље да им деца певају на Ибарској магистрали - поручује Марко.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Сека Алексић изненадила је јавност када је изјавила да јој се не допада физички изглед некадашње пријатељице Цеце Ражнатовић.

- Мислим да жена која је звезда, а која заслужује да изгледа лепше је Цеца. Цеца, по мом мишљењу, треба да промени шминкера. Када је видим, ја то помислим. Исто важи и за њеног стилисту. То је моје лично мишљење. Не треба нико да се љути. Заслужује да изгледа много боље, лепше и скупље на наступима - рекла је Сека.

BloombergAdria.com

- Сматрам да ако сте једна од већих звезда у овој земљи, ви морате да изгледате скупо и добро. На Цеци бих шминкерку одмах променила. Шминкерки бих дала буквално отказ, не знам ни ко је особа. Цецина шминка је јако лоша.

(Република/Информер)