Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

ПОЧЕЛО КАД ИМ ЈЕ УМРО ДРУГ: Што су се посвађале Цеца и Сека?

Извор: Нпортал

28.10.2024.

15:16

У ТОКУ је велика естрадна свађа између Секе Алексић и Цеце Ражнатовић, тачније, како то обично и бива, Цециних блиских сарадника и пријатеља.

Драма је кренула када је Сека коментарисала Цецу, а онда јој поручила како би требало да изгледа скупље и боље, те да таква звезда заслужује само најбоље људе око себе.

Цеца се као и обично није оглашавала, али су то за њу урадили блиски људи и сарадници. Прво се певачицин фризер Стеван обратио Алексићевој претећим сторије у ком је између осталог писала:

- Замолио бих те да ме не дираш, јер ако ја теби будем узвратио смршаћеш 20 килограма за пет дана.

BloombergAdria.com

Одмах потом је и Марко Ђедовић рекао шта мисли о свему, те је Секу извређао изневши тешке увреде и понижавајуће изјаве на њен рачун (више о томе прочитајте на ОВОМ линку).

А када је све кренуло?

Односи међу двема певачицама нису одувек били затегнути. Оне су се пре доста година, хвалиле, подржавале, а неретко су и позирале пред камерама истачући како је њихово поштовање на естради једно од ретких.

Ипак, руже нису цветале довека, а о разлогу њиховог првог сукоба није много познато. Тај се сукоб одиграо се у тишини, о томе ниједна није желела да говори, а с времена на време ипак би се огласиле и заборавивши на све једна другој честитале важне догађаје. Ипак, сукоб је кулминирао после смрти њиховог вишегодишњег пријатеља Саше Видића, са којим Цеца тада већ неко време није била у контакту.

BloombergAdria.com

Када су је новинари питали да то прокоментарише, Цеца је само прошла поред њих, а онда се огласила Сека и како многи сматрају индиректно прозвала колегиницу статусом на "Твитер", садашњем "Иксу":

BloombergAdria.com

- Нећу никада открити коме је то било упућено. Никада нећу разумети људе који су у вери, а кад треба то да покажу, они то не ураде. Буди верник и праштај - подвукла је Алексићева, а на питање да ли је заправо мислила на Цецу Ражнатовић, она је одговорила, а пренео је Сторy:

(Курир)