Сви заједну су отишли у салу поред Беле куће, где се одиграла игра. Дарко је задругарима појаснио правила - испред такмичара налазили су се папири са симболима шака и стопала. Они су морали први да дођу до циља поштујући шему по којој треба да иду.

Невена је одмах стекла почетну предност и прва стигла до циља. Мартина је каскала за њом, док Дејан није ни хтео да игра игру како треба. Гласови су били дуплирани Невени, с обзиром на то да је прва стигла до циља.

Након дуплирања гласова, Дарко је саопштио задругарима резултате. Једна особа имала је 18 одсто гласова, друга 19 одсто гласова, док је трећа имала 63 одсто. Највише гласова освојио је Дејан, а Далила га је одмах загрлила. Дарко је потом саопштио да је најмање гласова освојила Мартина и да ће она заувек напустити имање.

Задругари су се поздравили са Мартином и она се запутила ка студију, где је водитељка Душица Јаковљевић обавила интервју са њом.

- Искрено, чудно ми је, заборавила сам на све напољу, сада видим кола, не знам шта се дешава. Леп је осећај, али и тужан, помешана емоција... Ето, искључила сам се, стрес, склањала сам се од свађа. Али ето, можда се поправи то, можда се вратим некада у неком пројекту, искрено ми се свидело. Нисам се избламирала. Искрено, поносна сам на себе. Била сам нека три месеца, али то прође као годину дана... - рекла је Мартина.

- Каква је ситуација, колико су нервозни задругари пред Нову годину? - питала је Душица.

- Баш су нервозни, Милица не жели да види породицу, само пријатеље. Некима фале породице... Тара тражи пса, она је изузетак - додала је бивша задругарка.

- Шта је било са Дејаном? - питала је Душица.

- Овај видео (профил) ми је пресладак. Ја сам рекла да је он и привлачан и симпатичан, у почетку ме је чак и нервирао, испрозивала сам га, сећам се. Али после кад му је било лоше, гајила сам неку емпатију. Онда је он мени кренуо да прилази. Ушли смо у комуникацију, кренули су ми лептирићи у стомаку. Нисам се плашила Далиле, али сам била у фазону да треба да бринем о себи, да ће то мени да буде стресно, а и да би њему било лошије - рекла је Мартина.

- Мартина и Цар, критично, седела сам поред њих. Кад она крене, сви бежимо - додала је Петровићева.

- Да ли неко ту манипулише том ситуацијом? - питала је водитељка.

- Они су заправо само јако тврдоглави и велике инаџије. Приметила сам да Далила њега гледа, а да Цар гледа све, кад би могао у све би гледао. Приметила сам да се гледају и Маја и Јањуш. Мислим да ће Далила да заврши са Царем, а Маја са Јањушем... - додала је она.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".