Певачица Јелена Розга својевремено је открила да захваљујући специјалном режиму исхране успева да одржи годинама исту килажу.
Јелена Розга схватила је да се најбоље осећа када има 57 килограма. Певачица се годинама бори и са проблемима са штитном жлездом,а дијагностикована јој је и хипертиреоза, а затим и тахикардија. Због својих дијагноза она посебно води рачуна о исхрани.
- Моји проблеми са штитном жлездом не дају ми да се угојим ни пола килограма, али на то утиче и генетика и то што живим поред мора. Штитна жлезда ме понекад баш зеза, али генерално се добро осећам. Не дам се ја, само осмех на лице и позитива - рекла је Розга својевремено и признала да је велики гурман.
- Трудим се да храна коју уносим буде лагана и здрава. Једем више пута дневно, али у мањим количинама, зато што то одговара мом организму. Некада себи дам одушка и опустим се. Волим медитеранску храну, лаганију исхрану, која садржи доста воћа, поврћа и рибе. Зими обожавам да једем печено кестење - рекла је она.
Јести у мањим количинама, кључна је ствар њеног мршављења. Не воли пршуту ни јагњетину, али зато сваки дан једе супу.
- На позорници проведем неколико сати певајући и плешући и то је одличан начин да останете фит и будете у доброј кондицији - испричала је Розга.
Она ујутру воли да доручкује омлет с беланцима, маслинама и младим сиром, а за ручак је супа, месо и салата. Вечера је, најчешће, резервисана за рибу и поврће.
(Story.hr)
БОНУС ВИДЕО: