Певачица се сада огласила тим поводом и прокоментарисала критике, и том приликом се дотакла и реакције Марије Шерифовић, са којом се сложила.

- Пратим реакције публике, неко је супер прихватио, а други критикују. Видим да је настао хаос због ње. Текст је мало глуп. Не знам да ли се кајем што сам је снимила или не, донела ми је више прегледа на оригиналној песми, али са друге стране, трпим критике због текста - рекла је Зорана за "Телеграф" и додала да осећа одређену врсту непријатности док пева песму.

- Мало ми је непријатно док певам "спремна да попијем литар џека", јер може да створи погрешну слику о мени. Ја нисам неко ко конзумира алкохол и због тога се кајем. То је засметало и мојим родитељима који су ми након што сам отпевала песму рекли "можда није требало ово да радиш", али шта је ту је. Мени је важно да се у песми нигде не вређа Божић - истакла је она и осврнула се на критику коју је упутла Марија Шерифовић.

- Видела сам Маријин коментар, али она у том коментару не вређа мене и не критикује мене, него ауторе текста. Са Милијем се нисам видела, зато што је отишао у Турску на одмор, али поразговараћемо када се врати - навела је Зорана за поменути медиј и додала да прати коментаре на мрежама.

- Испратила сам да је једна страница качи сваки дан, да су они покренули целу причу и не љутим се, не видим чак ни ружне коментаре испод њихових објава. Да ли ћу снимити нешто слично или не? Сигурно не, јер ја нисам певачица која треба да пева пародије - закључила је Зорана.

Подсетимо, након што је изашла песма "Божић бај, бај" на друштвеној мрежи Инстаграм огласила се Марија Шерифовић којој се није допала нова верзија песме, па ју је у видеу жестоко искритиковала.

- Потпуно ми је јасно да није мој циркус и да нису моји мајмуни, али јаче је од мене да ово не прокоментаришем. Је л' могуће да је неко употребио своје време труд, интелигенцију и дао малолетној особици да пева: "Ево сијам као божићна јелка, спремна да попијем литру џека (вискија), Божић, Божић бај, бај"?! Да ли сте ви нормални и срам вас било - поручила је Марија.

(Телеграф)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".