Кристијан је јавно запретио Буци смрћу, јер су у препирку укључени и покојни родитељи једног и другог актера. Буца је за Нпортал изјавио: 

Кристијан је за вас рекао "Најмање могу да га убијем". Како то коментришете?

- Шта да кажем, прво бих му дао дијагнозу коју сам ја установио. То је компулсивно опсесивни поремећај и плус поремећај личности. Уз то је и биполаран. То што он мени прети, то ја не гледам тако и то ме не занима. Како да ме убије? Кога је он упуцао? Нека каже кога је убио! То што он прича да је убио неке тамо Албанце, то је само измишљена прича. Он је болесник који измишља филмове у глави. 

Да ли ће са ваше стране доћи тужба за претњу? 

- Са моје лично стране неће, а ако покрену неки адвокати, нека покрену. Он је човек за затвор и не воли слободу. Ја њега не бих никада ни послао у затвор, већ у душевну болницу у Топоници. 

Како коментаришете то што је Стеван Јеремић, одлучио да се јавно извини за то што је прозивао Кристијана Голубовића јавно? 

- Тај Јеремић никад није био капацитет, он је једна мачка, плашљивац и нема никакву заштиту, зато се и извињавао. То су људи који играју како ветар дува. Његовог брата ни њега не знам лично, Душана сам виђао на вратима где је радио и јављао сам му се кад га видим, поштовао ме је, поштовао сам и ја њега. 

Фото: Јутјуб принтскрин/BALKAN INFO - Zvanični kanal

 

Ко је први почео ваш сукоб?

- То није сукоб, нисмо се сукобили јер је он за мене миш. Он је почео да вређа мене и мог брата по емисијама. Спомињао ме је на "Фарми" у свађи са Станијом. Кад је он добио од мог брата по гу*ици, много сам му пута то прећутао, али од последње Задруге нисам више могао да ћутим! Он све што је по емисијама причао, да је некога тукао, све лаже. Тукао је само мртве људе, нема никог живог кога је Кристијан тукао. Он удара ајкуле... - рекао је Буца и додао - клинци су лаковерни и њима може да манипулише, а деца не знају да је он зец. Он лаје да сам ја побегао у Канаду, а овде живим већ годинама. Једном сам му изударао телохранитеља јер је направио једну грешку. Рекао је да може да ме пребије, а зашто ме није пребио?! Он је слагао да сам га ја "наместио", мој брат и ја нисмо ни били криминалци него спортисти.

Александар Чабаркапа, је о Кристијану рекао да је склон истом полу и сарадњи са полицијом, како то коментаришете? 

- Многи момци су ми рекли да за њега ништа није немогуће. И оно што сам ја рекао за његовог оца, да је сексуално напаствовао дечака, то ми је испричала његова мајка, да би се оправдала кад сам је затекао у сексуалном чину са пријатељем мога оца. То ће временом да се обистини, као што се обистинило да је дао интервју да му се отац обесио о кваку. Гени су гени, облачио се у женско, а ја то не бих никад радио за било које паре! 

Кристијан је рекао да ће се осветити свима који лоше причају о њему, како то коментаришете?

- Он може да проналази слабе, да им прети, није безазлен, то поново понављам! Али он мени није никаква опасност. Вукао сам га са собом, да сам ја у Србији не би ми тако претио. Да сам се иоле њега плашио, не бих долазио у Грчку, где је он слао свог изасланика Драгана Николића Гацу, да од мене тражи заштиту. 

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Зоран Бранковић Лепи је био све време на Кристијановој страни, да ли ће он остати уз свог друга из детињства? 

- Ја знам Зорана дуго, причали смо недавно. Он није ни на чијој страни, он је реалан. Са њим никад нисам имао сукоб, ишао сам свуда и у сваком крају сам имао пријатеље, никада никога први нисам дирао. 

Да ли су истините приче о покушајима атентата на Кристијана? 

- Ништа о томе не знам, знам само да када му је отац добио батине од покојног Жуће, Бојан Бановић је пуцао на Кристијана и он је тада побегао за Грчку. 

Шта мислите о томе што је поново, након деведесетих, популарно да се жестоки момци препуцавају и прете преко медија?

- Јеси ли чуо мене некад да претим? Ниси! Ја сам се огласио само зато што је мене почео да чачка. Споменуо ме је неколико пута, не знам зашто сам му годинама у глави. Требало је да се бије са мном, али сам му рекао ајде ојачај па ме зови. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Балкан Инфо/The Savko85

 

Да ли има шансе да сада дође до сукоба, или евентуално до ММА меча између вас двојице?

- Ја од тога никада нисам бежао! То сам рекао и јавно, ја да га јурим и тражим је испод мог нивоа. Он је за мене клошар. Не могу да тражим умоболног човека који се неколико пута крио од мене. Будем ли га видео негде, само ако ми се намршти ја ћу га пребити да неће знати како се зове, а први на њега нећу кренути. Колико он има косе на глави, ја дупло више имам уличних туча. 

Што се тиче ваших фер туча, да ли бисте препричали неку?

- Не, ја то не желим да причам, нећу да се хвалим, то нека причају други, ја нисам Кристијан да сам убио једним ударцем 7 мува и ударио ајкулу, нисам у том фазону и није за хваљење. 

Да ли имате још нешто да додате? 

- Имам, никада не бих поменуо Кристијанове родитеље, то ми многи замерају. Никада то не бих говорио да он није измишљао о мојим родитељима, то ми је веома важно да нагласим. Ја о њима много знам и само део сам испричао, а више не желим. Понављам да сам ово урадио само зато што је он први измишљао за моје родитеље.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".