Многи од њих због својих лапсуса на друштвеним мрежама постану предмет "спрдње". 

Више пута се дешавало да погреше, па чак и да се обрукају незнањем, а у 2021. години имамо неколико ситуација у којима се нису прославили.

Певачица Милена Плавшић шокирала је јавност изјавом када је коментарисала једну победу тенисера Новака Ђоковића. Милена је тада дошла да сачека спортисту, будући да је његов фан, а оно што је рекла препричавало се месецима.

- Пружила ми се прилика да будем у Београду и да дођемо сви да подржимо Нолета и да аплаудирамо. Да му пожелимо здравље и сву срећу и да нам још дуго, дуго буде најбољи и први. Ја се надам да ће се он вечерас појавити и да ће се некако од ове гужве провући, да се фотографишемо и да се упознам са њим, јер га обожавам. После смрти мог мужа, ово је највећа радост за мене - испричала је певачица у даху певачица за домаће медије.

Певачица Тања Савић важи за једну од "краљицу лапсуса". Откако је почела каријеру више пута је била на мети критика због испала, али се и сама шалила на свој рачун када су грешке у питајну.

Подледњи пут имала је испалу када је пре неколико месеци поздрављала фанове у лајву на Инстаграму.

- Поздрав Сарајево, поздрав Мелбурн...

Ипак, једну државу није успела да изговори правилно. "Поздрав Ешпања", рекла је уместо поздрав Шпанија.

Фото: Инстаграм принтскрин/ tanja_savic_private

 

Душица Грабовић гостовала је на Курир телевизији када јој је излетео лапсус. Наиме, она је причала о коњима, чији је љубитељ, а том приликом направила је грешку када је желела да "коњ" пребаци у множину.

- Иначе сам стварно имала свог коња у Аустралији, који ми је поклонио дечко и који се звао Serbia Singer (Србијан Сингер). Кад сте већ код коњева, да се надовежем, ето - рекла је Душица уживо.

Едита Арадиновић у "Амиџи шоуу" направила је лапсус одмах на почетку емисије.

Наиме, певачица је запевала "Двеста на сат", а када су је питали "Ко је Иван Тодоровић?", алудирајући на Ивана Гавриловића. Присутни су одмах прснули у смех.

Након овога певачица се избламирала још два пута, кад није знала чак ни право име своје колегинице Ане Бекуте, односно Наде Полић, као ни Изворинке Милошевић.

Фото: ATA Images

 

Виолета Вики Миљковић током "Звезда Гранда", чији је члан жирија избламирала се када је хтела да заштити своју куму Светлану Цецу Ражнатовић.

- Ако ми будемо тако решили да истерујемо тог грма из зеца, не знам шта ћемо да истерамо - остали чланови жирија су у том тренутку праснули у смех, а певачица је покушала да се исправи, али касно.

Фото: АТА имагес

 

Ивана Јордан направила је хаос на друштвеним мрежама када је на свом Инстаграму објавила селфи. Она је позирала у дресу легендарног кошаркаша Мајкла Џордана и описом се пасно избламирала.

„У спортском дресу мог презимењака Мајкл Џордана“, написала је Ивана, а на Твитеру је данима била глана тема због ове изјаве.

Певачица Данијела Вранић због недовољног познавања енглеског језика успела је чак да сахрани саму себе на Инстаграму. Она је искористила реч "In memoriam" за своју фотогорафију из прошлости, желећи да се напише "Memory" (сећање). Иначе, ова реч користи се када се опраштамо од преминулих.

- Једна од мојих омиљних.. in memorian.. - и ставила емотикон срца - написала је она, не знајући право значење речи које је написала.

Многи су њен опис фотографије прокоментарисали као "блам године".

Ријалити учесници и старлеи Маји Маринковић, по мишљењу многих, интелигенција није јача страна. Ипак, она се не обазире на коментаре после бламова које је доживела, што због понашања, а што у говору.

"Видим да вас моја интелигенција баш интересује чим причате у... Колико? 22 и 31 час", рекла је Маринковићева док је гледала на сат, а потом проверила на телефону колико има сати.

Она је у пар наврата доказала да се не сналати када су основни појмови у питању, као ни рачунање. Сада се поново нашла на мети критика због "испале" у емисији "Амиџи шоу".

Наиме, Маја је са водитељем причала о увећању попрсја, те је истакла да је ставила 700 кубика у груди.

"700 кубика. Значи, пута два... - поручио је Огњен, очекујући да ће Маја израчунати колико је 700 пута два, али је она одговорила само: "Па, добро".

"Или укупно 700? - није се дао Амиџић, на шта је стигао одговор Маринковићеве: "Не, 700 у једну, 700 у другу".

Фото: АТА имагес

 

"Значи, 1.400 - дао је коначно одговор сам водитељ, што је ријалити звезда уз осмех потврдила.

Ипак, то није било све. Током игре требало је да одговори на питања шта значе неки од појмова.

"Шта хортикултура?", питао је водитељ.

"Јао, не знам".

"То има везе са цвећем", добацио је Бора Сантана.

"Не лупај, Боро. Што ме зезаш да има везе са цвећем?", рекла је Маја, а присутни су прснули у смех.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".