Стоја је открила и које изненађење спрема за своју верну публику, почетком 2022. године.

Које су три најлепше ствари које су ти се догодиле у 2021. години?

- Мени је сваки дан најлепши, сваки дан се живи. Сваки дан се радујем свему, најобичнијим стварима. Прво што имам дивног мужа поред себе, имам здраву децу, своје кучиће. И када пада снег и када сија сунце мени је увек лепо. Треба бити задовољан оним што ти је Бог дао, таква сам жена, ни једне секунде не видим ништа црно, код мене све мора да бљешти!

Фoто: Фејсбук принтскрин/Стоја

 

Да имаш чаробни штапић, шта би променила?

- Ова корона да прође, да су сви живи и здрави. Једино здравље свима, па и мојим најмилијима. Није све у парама и лепим изгледима, здравље, па све остало.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/O Kanal

 

Много се спекулисало о твом односу са колегама, веселом духу и начину живота. На који начин то постижеш, који је рецепт за то?

- Треба мислити позитивно, размишљати позитивно и волети све људе на овом свету. Било конкуренција или не треба волети све, сви смо од крви и меса, под истим кровом света. Човек када је задовољан собом, било пословно или приватно тешко да може нешто да засмета. Ја сам скромна жена, нека то буде моја тајна.

Фoто: Фејсбук принтскрин/Стоја

 

Твоју публику највише занима шта може да очекује у 2022. години? Концерт, нову песму, наступ, или можда дует?

Биће, како сте погодили. Биће и наступа, то је код мене увек тако, има доста посла заиста, ко жели да ради и ко се бави овим послом вредно и без злобе, тај ради. Мени то не мањка, чак ми и треба мало одмора, доста сам радила. Неће бити концерта сигурно, али биће нових песама и један али вредан дует. Нећу бити тајанствена, мене то страшно нервира, ја ћу вам рећи искрено, ради се о песми са Ђанијем и Ђоганијем. Ето, нас троје ћемо радити један јако добар пројекат. Код мене ће се свакако дешавати свашта нешто, песме, спотови... Сад ће то бити ускоро, за једно месец два дана, цела моја екипа брине о томе, ја не, али јако ускоро!

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".