На основу бројних фактора, бити самац је или неоптимално стање за вас или добродошло искуство. Генерално, људи попут Рака и Бика воле да буду у посвећеним везама, јер обожавају слаткоћу заљубљености и сталног пратиоца.

Фото: Профимедиа

 

Други знакови, попут Шкорпије и Водолије, више би волели да буду сами, било да раде на својим циљевима или једноставно уживају у момачком начину живота.

Венера и Меркур праве пометњу

Када је у питању 2022, три знака су посебно на удару и следује им соло стил живота. Ова предвиђања долазе зато што су Венера и Меркур (који контролишу страст и комуникацију, респективно) спремни да се крећу кроз три специфичне карте на непријатне начине, чинећи пејзаж мање плодним за односе. Ако сте тренутно у вези и желите да останете тамо, не паничите.

Само зато што се планете крећу неповољно не значи да ћете одмах раскинути у 2022. години. Имате аутономију! Међутим, ако сте у вези и не желите да останете у њој, искористите астро-време у своју корист и направите миран одмор.

Ова три хороскопска знака ће највероватније остати сингл 2022. године.

Близанци

Близанци, ви сте хороскопски знак који ће највероватније бити самац у 2022. Овогодишње астролошко време није посебно погодно за цветање романтичних веза, посебно на самом почетку године.

Ако сте желели да се заљубите, прогноза је мрачна - али ако се надате да ћете остати соло, 2022. је добра година за то! Ви сте знак близанаца, тако да имате среће, потребно је много да се осећате заиста усамљено. А захваљујући вашем начину изражавања, тешко вам је да не склапате пријатељства и не градите нове односе.

Ове године се усредсредите на неговање тих платонских односа и успостављање система подршке за који осећате да вас заиста опушта.

Лав

Слично као и ваш пријатељ у ваздушном знаку, 2022. НИЈЕ ваша година за везе. Звезде исписују С-И-Н-Г-Л на ноћном небу. Са вишеструким ретроградним кретањима који стварају непријатне углове према вашем наталном Сунцу, романсу ће учинити тешким подухватом.

Ако сте тип Лава који напредује у независности, узбуђени смо због вас! Али ако сте склони сузависности, можда је ово година када ћете се ослободити овог обрасца. Размислите о фокусирању на подухвате везане за каријеру или духовну праксу која захтева интроспекцију.

Ован

Ниси ти, Овне, то су звезде... 2022. је тешка за тебе уопште, пријатељу. На реду сте да доживите бројне главобоље због начина на који су планете нагнуте према вашем Сунчевом знаку, а ваш љубавни живот је апсолутно укључен у неред. Иако је вероватно да ћете и даље имати богату годину, не очекујте да ћете још пронаћи савршену особу за вас. 2022. може да почне као астролошка олуја, али уз мало стрпљења (што обично није ваша јача страна), ваше љубавне перспективе ће ојачати крајем године.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".