Славни глумац открива да је због улоге легендарног певача морао да научи и да пева.

Фото: З. Кнежевић

 

- Нисам вичан певању и никада пре овог филма то нисам радио. Имао сам мали страх како ћу се снаћи. Много ми је саветима помогао Жељко Јоксимовић, тако да сам у свим сценама заиста певао, нисам блефирао! Касније је у монтажи убачен глас Аца Пејовића, који је то урадио феноменално.

- Пре Томе играо сам углавном улоге опасних момака. Прво у "Државном службенику", где играм агента БИА, а онда и криминалца у "Беси". У "Томи" је требало да дочарам човека који је саткан од емоција, који се бори са собом и који је делимично десктруктиван. Било је изазовно да прихватим ту улогу.

Током снимања дирљивих сцена и сам си заплакао...

- Било је доста таквих сцена. Не доживљавам себе као неког крутог човека. Други ме тако доживљавају јер је то моја маска, само ја знам како се осећам... Зато ми није било чудно што сам плакао на сету.


Открива каква је била сарадња с Тамаром Драгичевић, која у филму игра Силвану Арменулић.

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

- Тамару познајем још из Омладинског позоришта "Дадов". Две године смо заједно похађали и ФДУ. Били смо различита генерација јер је две године старија од мене, али смо се сретали. Било ми је пријатно са њом на сету. Одлично се снашла у улози Силване. Обоје смо имали жељу да тај филм успе.

Марић признаје да је у неким тренуцима помишљао да одустане од глуме.

- Када ми је у неким тренуцима тешко или се разочарам због нечега, често помислим да бих волео да одем на пусто острво и да никог не видим и не чујем. Међутим, то ме брзо прође... Никад нисам пожелео да одустанем од глуме. Овај посао ме испуњава, осећам се живљим и све док тако буде, бавићу се њим. Оног тренутка кад се тај резервоар буде испразнио, можда и помислим да одустанем од глуме, али још сам млад да бих тако нешто помишљао - рекао је.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".