Кија се, наиме, налази у Алањи, у Турској, где је прославила најлуђу ноћ.

- Шта да кажем, све што желим себи, желим свим гледаоицма. Ову Нову годину сам прославила у Алањи, где се и сада налазим. Требало је идем у неки ресторан, али сам одустала, хтела сам да изађем у град, била сам у центру, све је отворено! Они баш знају да се проведу, до јутарњих часова је била журка, чак сам добила и сузавац од полиције, била је нека фрка на улицама - прича Коцкарова, па наставља:

Фото: АТА имагес

 

- Овде сам са мамом, ту је она, али тренутно сам сама на неком излету по Алањи, возикам се колима, изашла сам на ручак, уживам заиста. Овде је ситуација мало опуштенија, једино у неким продавницама се носе маске, ништа више. Нико нам не тражи у клубовима потврду о вакцинацији, не знам какви су они по том питању. Топло је, ја сам у опуштеној варијатни данас, није за купање, али има купача - каже Кија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)


Она се на самом крају осврнула и на жеље које је пожелела у најлуђој ноћи.

- Пожелела сам наравно оно што новац не може да купи, а то је здравље и срећа. Нисам пожелала сродну душу, јер мислим да то треба да дође само од себе. Стварно је у поноћ било лудило, клубови су на отворено, све је било пуно и сви су играли по улицама, баш је било несвакидашње - закључује Кија у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".