Обележила си 2021. годину у домаћим медијима. Какав је осећај?

Фото: АТА имагес

 

- Претходна година ми је била феноменална, како на пословном тако и на емотивном плану. Развела сам се, али то је била одлична одлука за моју будућност. Период иза мене је био веома турбулентан, али сада се осећам срећно, испуњено и заокружено.

Колико ти је било тешко да донесеш одлуку о разводу?

- Није ми било тешко да пресечем јер сам се дуго преиспитивала и размишљала о томе. Веома сам рационална жена, али сам и пуна љубави. У животу ћу увек ићи за емоцијама, али када љубав нестане, нећу остати у том односу. Остаћу пријатељ с мушкарцем којег сам волела и нећу га повредити.

Како си објаснила ћерки Леи чињеницу да Воја више не живи с вама? Да ли јој недостаје тата?

- Она ће бити најсрећније дете јер има Воју као оца, а и има мајку која је мегацар. По њу је боље да буде дете разведених родитеља него да буде тамо где је лажан и несрећан брак.

Да ли примећујеш код ње твој или Војин карактер?

- Примећујем свој карактер. За разлику од мене, она мудрије бира речи и тренутак, али волим што зна тачно шта хоће и уме да одува неког када јој не прија.

Какав мушкарац онда недостаје жени као што си ти?

- Па газда! То је тип мушкарца с каквим желим да будем у будућности.

Да ли то значи да си већ спремна за други брак?

- Дуг је живот! Ко каже да морам да имам само један брак?! Без три ништа! Светска сам жена, а такве су имале минимум два брака. Желим троје деце, из сваког брака по једно и сваког свог мужа ћу волети као краља. А када будем правила славље, позваћу сву тројицу и децу и правићемо журке!

Да ли ти већ пишу мушкарци, да ли се удварају или се сада плаше?

- Један имућан мушкарац је почео да ми пише оног тренутка када су медији објавили да се разводим. Међутим испао је слабић јер је нестао чим су то медији сазнали. Такав ми ни не треба. Мушкарац који је слабић и пи*ка никада не може да буде мој партнер, ја сам жена која има муда до пода!

Да ли видиш себе у некој љубавној вези?

- У нову 2022. годину желим да уђем с неким са ким ћу да путујем, да уживам и да му пружим пуно љубави. Желим партнера који може да ме прати.

Да ли се плашиш да ће твој бивши супруг изнети прљав веш из вашег брака?

- Мој брак је једини на естради који је окончан без буке, без скандала, без негативних конотација и зле крви, а то је могуће јер смо обоје интелектуалци. Разишли смо се као пријатељи, и даље се чујемо и шалимо, али се не виђамо се више тако често.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".