Сада су се појавили снимци на којима се наводно види шта је млади Сплићанин радио пре нестанка. Наиме, на снимку који је објавио "Ало", види се младић, који по опису одговара несталом Матеју Перишу, а који трчи по шеталишту из правца Бетон хале према Савској променади, а потом и по околним улицама.

У једном тренутку покушава да заустави такси, али га возач не прима у возило.

СНИМКЕ ПОГЛЕДАЈТЕ КЛИКОМ ОВДЕ!

На другом снимку види се лице које плива Савом уз обалу поред Бетон хале.

Подсетимо, у ноћи између четвртка и петка, односно 31. децембра око 2.30 губи се сваки траг младићу из Сплита Матеју Перишу. Он је са својим друштвом дошао у Београд на дочек Нове године.

Они су у разговору за медије испричали да је њих седморо у четвртак увече најпре отишло на вечеру у један ресторан у Бетон хали, а онда у клуб "Готик". Када је у једном моменту друштво схватило да Матеја већ неко време нема, почели су да га траже унутра. На излазу из клуба, схватили су да је његова јакна остала у гардероби.

 

Наставили су потрагу и около. Другови су након потраге отишли у смештај, где су се надали да ће ујутро доћи. Када се то није десило, контактирали су са полицијом.

Јуче је у Београд стигао и Ненад Периш, отац несталог младића који је више пута истакао да верује српској полицији као и да само жели да нађе сина.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".