- Ивана, Ксенија и ја желимо да се удамо у 2022. години. Направићемо свадбу у исто време. То би био спектакл. Замислите како би изгледале све те званице на једном месту. Колико бисмо гостију имале, могле бисмо лагано да их све позовемо да дођу у Арену и ту направимо свадбу и концерт у исто време. Али сви морају да донесу поклоне, посебно коверте. Поред свадбе, жеља нам је и концерт у Арени - рекла је Сања Вучић за “Блиц“, док Ксенија напомиње како је већ четири године у складној вези са Николом Тодоровићем и да нема места нагађању да је у исто време била са глумцем Павлом Менсуром.

Фото: Инстаграм принтскрин/ hurricane_official

 

- Код мене се ништа није променило, ја сам са истим партнером Николом већ четири године од кад сам започела овај пројекат са девојкама. Павла Менсура знам и моји родитељи су добри са његовим родитељима, можда су нас зато и све време повезивали у медијима. Имам добро мишљење о њему, али између нас ништа није било. Павле је један од најбољих младих глумаца у Србији - поручује Ксенија, док Ивана Николић не жели да призна везу са кошаркашем “Црвене Звезде“ Мајк Цирбесом.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Амиџи Шоу

 

- Где ми је сад момак? Где ми је тај мушкарац? Нека некад дође тај мушкарац да ме подржи када имам битан догађај. Спортски сам тип и раније сам ишла на утакмице. Немам ништа са Мајком Цирбесом и победом Црвене звезде. Честитала сам на победи и подржала момке. То је то што се тиче прича да смо у вези Мајк и ја - кроз шалу изјављује Ивана.

Сању Вучић су у последње време повезивали са фудбалером Немањом Гудељом.

Фото: АТА имагес

 

- Немања Гудељ и ја смо блиски, али нисмо у вези. Коментаришемо једно другоме слике, лајкујемо се међусобно, али ми сви из групе заједно волимо породицу Гудељ. Пре неки дан сам прочитала и да ме је смувао милионер. Како сад то? Ја сам жена из посла, не требају ми виле и милиони. Ја сам жена бизнисменка и могу да будем свој милионер у динарима - каже Вучићева и открива да ли девојке међусобно решавају љубавне проблеме.

- Ми смо константно заједно, стално радимо, проводимо време једна са другом и наравно да знамо све о нашим љубавима. Међусобно се подржавамо, дајемо једна другој одличне савете - истиче певачица.

Фото: Инстаграм принтскрин/ksenijaknezevic.star

 

Ксенија тврди да Сања даје најбоље љубавне савете:

- Сања је најстарија међу нама, окрутна је и зрела. И њени савету увек упале код мушкараца. Окренутна је када ме саветује.

НЕ СПАВАМО ПО 30 САТИ

Девојке истичу да спавају мало како би стигле да заврше све обавезе.

- Не стижемо да одоморимо. Током једног викенда смо везале да 30 сати не спавамо. Тада нас ухвати велика нервоза, свашта се дешава, али о томе нећемо јавно (смех). Шта год да нам даш да у том тренутку једемо, све ћемо појести од глади и нервозе. Сва срећа нас три се познајемо добро и онда знамо како једна другу да смиримо.

Фото: АТА имагес

 

ЕВРОВИЗИЈА НАС ЈЕ ВИНУЛА У ЗВЕЗДЕ

Ксеније истиче да их је представљање Србије на музичком такмичњу учинило додатно популарним:

- Највећи изазов током године је била Еврозивија. Популарност после Евровизије је још већа и то је чињеница. Све кад се сабере, Евровизија нас је винула у звезде. Радимо, наступамо, свуда смо тражене. Ми не стајемо.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".