Када је недавно постала мета Твитераша због карикирања колегинице Маје Николић, када је добила салву увреда и претњи, схватила је да докле смо као нација стигли.

- Доживела сам безброј таквих ситуација. Константно се дешава та нека унутрашња борба, да ли то оставити по страни и игнорисати, или се борити против тога. Оно што је мени поражавајуће, јесте то да се само неколико дана пре свега тога десила једна страшна ствар. Било је испраћено како медијски, тако и по друштвеним мрежама. Сви смо причали о Кики, каже Сара присећајући се инфлуенсерке која се убила због булинга.

Фото: Инстаграм принтскрин/ sarajoofficial

 

Певачица каже да је мислила како је тај немили догађај пробудио свест.

- Чинило се да никад нисмо били гласнији по том питању и као да смо направили корак напред, али сам онда врло брзо схватила да се апсолутно ништа није променило. Ова моја ситуација је прави доказ да све може другачије да се представи од онога како је, зависи само из које перспективе гледаш. Мислим да је овај проблем много дубљи него што се чини и део свих генерација, не само млађих. Оно што могу да кажем јесте да ћу у будућности бити само још гласнија и отворенија. Кроз ово сам схватила колико људи заправо нису упућени у вези са тим. Неки моји људи нису ни знали да сам ја било шта тог типа заправо преживела, као ни део моје публике. Свако полази од себе и ако се не мешаш у те ствари, ниси ни упућен у то. Не проживљавају само млађе генерације ту врсту злостављања, већ све јавне личности.

Јовановићева признаје да је било ситуација када је била уплашена за своју безбедност.

- Овај посао носи свашта нешто са собом. Такви коментари некада делују веома безазлено. Ја сам имала моменте када су ме неке особе пратиле из дешавања у дешавање, са догађаја на догађај, и заправо тек онда схватиш колико, поотово ми жене, немамо никаква права и колико је сулуд систем у ком нешто може да се покрене тек када ти се деси. Када се нешто деси, тада већ постаје небитно. То је само још један проблем о ком треба не само више да се прича, него да се и нешто чим пре решава. Мислим да је до сада већ било превише жртава. Крајње је време, закључује Сара која је публику пред празнике обрадовала дуетом са Франком.

Фото: Инстаграм принсткрин/ sarajoofficial

 

- Нас две смо дуго времена биле на вези преко друштвених мрежа. Упознале смо се неплански на једном догађају у Загребу. Одмах смо кликнуле! Мислим да су, поред нас, и наше екипе одмах пожелеле тај дует. Отишле смо у студио где нам је пуштено неколико демо-а, али само је један на прву кликнуо, који потписује генијална Бојана Вунтуришевић. На прву нам се допао тај фламенко, поп вајб, за који ми се чини да је у том тренутку недостајао нашој сцени. Генерално смо све брзо одрадиле, највише времена нам је заправо отишло на припреме за спот.

Јовановићева је за дочек певала испред Скупштине, где је показала и завидан ниво плеса.

- Убацили смо све што смо могли. Озбиљно смо схватили ову прилику. Поред снимања у студију, плес је нешто што ме највише испуњава. Када год имам овукву прилику, стварно волим да уложим доста труда и рада. Изменили смо све аранжмане. Ако сам нешто усавршила у последње време то је плес, много је то приватних часова, кроз осмех каже алудирајући на то да јој је дечко плесач из Словеније Жига Сотлар.

Фото: Инстаграм принтскрин/ sarajoofficial

 

 

Насмејана сам због љубави

Сара ужива у љубави са Словенцем, а на питање да ли учи његов матерњи језик, каже:

- Засад сам научила реч “жгечкање”, то значи голицање - истиче она, а на констатацију да је насмејана због љубави кроз осмех истиче:

- Да! Али и због нервних сломова које мислим да сви имамо сада пред празнике.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".