Синоћ је у емисији "Питања гледалаца", Станија прозвана како би одговорила о наводима да је Маја Маринковић након изласка из "Задруге 4" била трудна, али и да је одлучила да абортира.

- Срам било тог што је послао питање. То је приватна ствар. Ја сам то сазнала пре уласка овде. Знам сваки детаљ. Било ми је криво што је прошла кроз тај тренутак. Десило се после те "Задруге" летос да је стварно била у другом стању. Радила је све да дође до њега, он није хтео да се јави на телефон, ишао је да се слика са Аном, њу је то погодило. Мени је ово јако страшно. После сам чула да је ушла у везу са Царем, тако израњавана, он се сад ограђује. Мени је Маје жао. Кад сам дошла за Нову годину и дала јој савет, добила сам никад већи хејт. Маја је јако исповређивана. Надам се да се сада опоравља, она иде даље, али некако иде у већи проблем. надам се да Цар неће бити још један у низу који ће је повредити. Маја није океј. Рекла сам јој: "Мајо, бирај нормалног" - испричала је Станија.

- Ја се не ограђујем од ње, рекао сам да смо имали нешто 40 дана, и отом-потом - додао је Цар.

- Знам да је Маја била трудна, Јањуш можда није био свестан, Мају је повредило што је Јањуш качио слике са Аном, куповао колица за пса са Аном Кораћ, причао да им је син- Рекла је Станија а потврдио Цар.

Фото: Инстаграм принтскин/ majaamarinkovic, Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Јањуше, само да те питам нешто. Ти си неко ко се сваке године распамети када чујеш тужне приче о родитељима и остављеној деци, и увек се расплачеш. Како сад овако? - питао је Милан.

- Ја нисам био сигуран да је то тако. Рекао сам јој: "Ако си трудна, роди, ја ћу све да сносим, али нећемо да живимо заједно". Тако је било. Нисам веровао и плашио сам се виђања са њом по граду, јер сам се плашио да више нећу моћи да се виђам са Круном јер је свашта причала. Нисам желео да је видим. Рекао сам да ћу све да плаћам, али да не живим са њом. Сада ми јесте другачије, али шта је, ту је - правдао се Јањуш.

Маја наводно није могла да ступи у кантакт са Јањушем, који није желео да је види, па је самостално додела одлуку да ипак не роди дете.