Он је покушао да објасни и понашање свог сина које је уочено на камерама, пре свега чињеницу да није деловало да је у потпуно присебном стању.

- Гледајте, види се да је покушао да комуницира, да је зауставио тог таксисту и с њим кратко разговарао. Шта му је било у том тренутку и куда је кренуо, не знам. Верујте ми, уопште ми је тешко о томе да говорим -  рекао је он за хрватски портал "Индекс".

Ненад Периш је раније данас прокоментарисао и предмете које је полиција пронашла на месту где је снимљен нестали младић.

Подсетимо, на Сава променади наводно је пронађена патика која је припадала несталом Сплићанину Матеју Перишу, као и предмет у саксији за цвеће, за који се касније испоставило да је пикавац, који је потом предат на ДНК анализу.

Овим поводом огласио се и Матејев отац, Ненад Периш:

- Немам никаквих информација о томе. Контактирао сам полицију, али немам никакве информације о томе тако да не могу ништа да вам кажем. Они су ми потврдили да интензивно трагају и да се истрага наставља. Надамо се да ће се ускоро нешто сазнати. И ја чекам - рекао је отац.

На питање да ли има неких информација од других људи, Периш је одговорио да нема, те да му нико ништа није јавио.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".