Ован

Фото: Деспозитофотос

 

Више коришћење личног искуства може пробудити нове вештине на пролеће. Зграда са сребрним степеницама садржи неке изненађујуће одговоре. 8. новембар је ваш тренутак да схватите да можете сами, без обзира на то колико је конкуренција тешка. Шема коју воде познате личности може бити полазна тачка за улагање. Новац из породичног наслеђа може да се повеже са сетом дечијих књига или слика. Меркур вам отвара ум од почетка августа до почетка октобра, а придруживање постојећем тиму – или формирање сопственог – да бисте унапредили сан о фитнесу добро функционише.

Бројеви и датуми који укључују број 1, било шта продато или наведено у десетинама и људи са децембарским рођенданима могу бити срећни.

Бик

Првих шест недеља у години размислите о отварању послова широм земље, можда чак и у свету. Постављање тестова, повезивање професионалаца и постављање тешких питања може бити корисно. Тајна за акумулацију новца ове године је у томе да почнете амбициозно, зацртајте себи новчане изазове који су заиста велики. Поклон или писмо из прошлости носи готовинско обећање. Након разумног првог дела године, импулсивни Марс преузима контролу над вашом готовином 20. августа. Свидеће вам се прилика да почастите своје вољене.

Са Јупитером у вашој табели друштвених веза, свако такмичење које се први пут види на друштвеним мрежама или га спомене пријатељ, може започети победнички низ. Бројеви 11 и 12 су срећни.

Близанци

Свет подучавања, креативност повезана са дизајном и декорацијом дома и нови поглед на вашу омиљену храну могу се претворити у успех. Ове године вас инспиришу негативне критике и нагле промене. Савети старијег рођака, локација из филма и имена или бројеви у троје могу имати потенцијал за профит. Писање књиге, са везом за путовање, такође може бити извор прихода. Потрошња на самоусавршавање крајем јануара и на лични стил у јуну и јулу доноси вам много доброг. Јединствена возила, природни производи и низ здравствених корака су фантастична улагања која могу да направе Близанци.

Тимови од 11 чланова су срећни, као и примарне боје и бројеви повезани са прошлим адресама.

Рак

Три пријатеља који деле амбицију добијају паузу око 11. априла. Задаци на отвореном, почетни логотипи, „Ф“ мапа и путовања по води су срећа. Колико год дуго путовали истим путем штедње, 2022. је ваша година да промените ствари. Било која „В“ шема, геометријски облици, уметничка дела или изложбе хране на отвореном, плус шема путних карата, све ради за вас. Колико год да се чините разумним, имате листу жеља о којој маштате и 2022. је када се она може претворити у стварност. Непарни парови предмета, оригинална ручно рађена мода, органски производи и алтернативна музика представљају додатну вредност.

Сва такмичења која укључују путовање су направљена за тебе. Искрене критике, број десет и сат или календар са одбројавањем додају срећу.

Лав

Марс вас покреће у 2022. и ускоро бисте могли имати узбудљиве опције. Закорачити у креативне ципеле, прескочити неке кораке обуке и пронаћи подршку, све то доноси успех. Слушање пријатеља и учење од њих је тајна ваше штедње. Мај ће вам донети шансе да повећате стање у банци. Велики трошак, можда прослава, о којој почнете да размишљате у фебруару, може постати стварност до 18. марта. Необични занати, сувенирнице од путовања, фризерски послови и нови језици могу побољшати ваше финансије.

Успомене из детињства и искуство са претходних послова могу вас учинити победником.  Делови слика или речи који фале, црвена позадина и ретро музика такође могу бити срећни.

Девица

Планета стабилности Сатурн у вашем сектору каријере означава крај неизвесности на послу. А од августа надаље, Марс шаље потенцијал за невероватан успех. Прихватање добрих савета и одвајање времена су кључни. Свака иницијатива заснована на исхрани или фитнесу, потпуно женски старт-уп, скандинавска имена и другар са ИТ послом завређује вашу пажњу. Куповина од куће, чак и некретнина изненађења, је најбоља куповина. Можете променити своје окружење за много мање него што очекујете. Једнократна искуства, необичне дестинације и часови музике су толико вредни труда.

Имате инстинкте на месту, посебно у мају, јуну и јулу - па им верујте. После 20. децембра можете освојити сјајну празничну награду.

Вага

У реду сте. Од 10. маја упознаћете савршене људе од којих можете учити и летети високо. Сребрна врата, троделни интервјуи и добротворни послови - све то значи промену каријере. Са Сатурном у вашем сектору креативности током целе године, проналазите начине да уштедите – можда делите простор у домаћинству, опрему или идеје. Уместо да причате о смањењу, сада то можете учинити. До 2. марта штедња почиње да расте. Одвојите време за планирање јер сте од августа у покрету. Препустите се „У“ локацијама и људима, храни са пријатељима, лично дизајнираном накиту и локалној луксузној посластици.

Освојена срећа је повезана са бројевима 6 и 7, здравственим или спортским тимом и старим школским пријатељем који је природно њушкало и мајстор за зараду.

Шкорпија

Ако је живот био на чекању, то се може завршити ове године. Ваше схватање дуготрајне радне слагалице може задивити шефове. Лето је изазовно и узбудљиво, а до Нове године можете да седите за новим столом. Започињање штедње у јануару може звучати превише, али ви сте тад у свом најдинамичнијем периоду. Истражите изворе изгубљеног новца средином априла. Инвестирајте у свој дом 4. јуна. Средином фебруара сте екстравагантни и резултат може бити велики поклон у љубавној сфери. Али ћете имати користи.

Не покушавајте да предвидите како и где ћете победити 2022. године, јер Јупитер обећава годину преокрета. Само останите отворени за било шта. Имате дан погодан за џекпот 16. фебруара. Зелене линије су срећне.

Стрелац

Ако вам је било тешко да тражите колико вредите, будите спремни на промене овог и следећег месеца. Заслепљујете амбицијом у мају, а од 17. новембра ваша позиција из снова је ту за заузимање. Прихватање савета можда није ваш стил, али све у облику слова „Ф“ има много тога да вам пружи. Често трошите без размишљања и превише сте великодушни. Рад на тактици за сузбијање овога чини вас богатијим. Од јануара до маја друштвене прилике ће бити забавне и испуњене. Часови кувања и екстремни спортови су одлична идеја за вас.

Потенцијал за награду може да варира од ушушкавања дома до поновног окупљања са изгубљеним рођацима. Такмичење подељено на четири дела, или са тимовима од четири, вреди погледати.

Јарац

30. маја намеће безобразна питања која доносе лето пуно изненађења. Логотипи са темом летења, нови језици и производи за фитнес доносе радну срећу. Од јуна до октобра отворите свој ум опцијама. Некретнине на југу, сребрни предмети и иницијативе за рециклажу су велике инвестиције.Уздржите се од велике потрошње управо сада, али од 18. јануара до 24. августа имате сјајно око за савршене куповине. „Ј“ месеци и уторак и четвртак су дани који су најповољнији за враћање дугова.

До почетка маја, моћ речи је ваша предност – имате брзе, паметне одговоре и способност да укључите друге. На лето адресе и дом из маште долазе до вас.

Водолија

Ако желите да се одвојите од дугогодишњег шефа или да се самозапослите, ово може бити ваш тренутак. Пословна срећа повезује се са тамноплавом. Како и шта штедите је индивидуално као и оно што трошите, тако да немојте наседати на предлог који одговара свима. Рециклирани предмети имају место у вашој будућности. Изградња вашег знања о кувању може вам помоћи да уштедите на рачунима за храну. Продајни догађај у нечијем дому, предмети представљени у ТВ програму и 12. августа вреди ваше пажње.

Са Јупитером у зони два вашег графикона већи део године, можете се обогатити. Познати парови или браћа и сестре, предмети везани за временску прогнозу могу донети новац.

Рибе

Јупитер је тренер којег сте чекали, док се наде у каријери формирају. Послови засновани на заштити, подучавање, јединствено гостопримство и ТВ породично име могу донети успех. Марс вас чини заштитницима онога што имате, од штедње до будућих обећања. Ако треба да будеш тврдоглав, можеш. Заборављене карте и рачуни се исплаћују на јесен. Нептун остаје у Рибама целе године, због чега трошите на инстинкт. Покушајте да не купујете ако сте гладни или уморни. Искористите периоде хлађења.

Ваше име може доминирати наградном игром или такмичењем у проналажењу некога за посебну улогу. Обрасци цвећа, краљевске локације и људи познати по својим иницијалима дају потенцијал.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".