Астролог Невенка Блажик открила је шта кажу звезде, шта то Цецу и Богдана чека у новој години.

- За Цецу и Богдана 2022. биће година и пословних успеха, али и година када ће највероватније озваничити своју љубав, и то можда у периоду око Цециног рођендана. За обоје, 2022. ће бити изузетно повољна година, а посебне повољности обома стижу пак из иностранства (или од странаца). 2022. за Цецу посебно ће бити година када ће пуно тога лепог да јој се деси. Пословни успех је загарантован, увећање поседа и некретнина је врло вероватно, а такође је могуће да ће неко од њено двоје деце да је још једном обрадује са новим чланом породице, па ће Цеца поново да слави што је постала бака.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ cecaraznatovic

 

- У периоду маја и новембра постоји могућност да ће Цеца имати мањих здравствених проблема које ће врло брзо успешно да реши. Било би пожељно да се припази у саобраћају у периоду априла, јула и октобра 2022. За Богдана пак 2022. може да донесе проширење његовог посла, како овде у Србији, тако и врло вероватно у иностранству, па тако и видни напредак у каријери. Посебно повољни периоди су фебруар и август 2022 - рекла је.

- Такође, Богдан ће током 2022. имати мањих проблема у свом дому, или са здрављем једног родитеља, или пак са послом оног другог родитеља. У оба случаја, Богдан ће бити на “мети” јавности једно дуже време због дешавања у приватном и пословном животу његове породице.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".