Према њеној пријави, Душко ју је наводно пљунуо током ручка, а потом и ошамарио, и том приликом јој повредио образ. Њему је изречена забрана приласка Карлеуши у року од 48 сати, а Тошићеви адвокати рекли су да је он ове наводе у полицији негирао и да никаквог насиља није било. Тошић је рекао да се са супругом свађао, али је негирао да ју је ударио.

Надлежни органи утврђиваће шта се током јучерашњег празника заиста догодило између супружника. Међутим, Карлеушине изјаве у којима је помињала супруга, током протеклог периода, у овом тренутку се заиста могу читати у сасвим новом светлу. У њима су се криле назнаке да у браку певачице и фудбалера није све у најбољем реду.

Фото: АТА имагес

 

 

Говорећи за Нпортал, пре дочека Нове године, на питање о томе да ли ће у наредном периоду имати више времена да проводи са супругом, будући да он завршава своју играчку каријеру, као и да прокоментарише његове планове за будућност, певачица је била веома суздржана.

Она је рекла да је питања о каријери боље поставити лично Душку, будући да се она у његову каријеру не меша, као ни он у њену.

Занимљива је била и њена изјава за "Курир", у којој је тврдила да се "15 година бори за очувење брака".

Фото: АТА имагес

 

 

- Петнаест година се борим за очување брака. Мислим да су увек жене те које се више залажу за ту институцију, како брака, тако и породице. Такве смо животиње - био је њен одговор на питање да ли је брак за њу важна институција.

Након спектакла за дочек Нове године испред Скупштине, а пред Јеленин наступ за репризу у престоничком клубу, 1. јануара, новинари су је питали да ли је Душко поносан на њен успех и концерт ком је присуствовао.

- Мислим да би свако на његовом месту био екстремно, екстремно поносан, јер нема свако жену која направи оно што сам ја направила. Свакако најбоље њега да питате - рекла је Јелена за Телеграф - и као да је изнова покушала да мање-више заобиђе конкретан одговор.

Фото: Инстаграм принтскрин/anabekuta1

 

 

Најзад, и њена објава после смрти Милутина Мркоњића, посвећена њеној колегиници, и Мркиној емотивној партнерки, Ани Бекути, вероватно је најупечатљивија. Подсетимо, тада је Јелена отворено устврдила да у животу никада није имала партнера који би јој био потпуна подршка, као Мрка Ани.

- Упознала ме је са Мрком, били су тако срећни, заљубљени до последњег дана као тинејџери, стално су се држали за руке, звали ме телефоном заједно да коментаришемо и смејемо се... Он је свуда ишао са њом, подржавао ју је у свему, штитио и гледао са поносом! Била сам задивљена посматрајући их, јер је у мом животу то увек фалило. Био је поносан на њу и она на њега! - написала је тада Јелена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".