Оливера је кренула на посао, видела је своје дете ни не слутећи каква агонија ће да уследи.

- Нема баш никаквих информација о Алекси. Као да је у земљу пропао. Разумем свачију бол, бригу и неизвесност људи који су у сличној ситуацији као ја. Само се питам да ли се сви случајеви нестанка третирају исто? Десет дана је прошло од нестанка, а да се не зна ама баш ништа? - очајно прича Оливера.

Постојале су приче да је Алекса отишао у иностранство, наводно да нађе посао, али мајци те претпоставке не делују реално.

Фото: Приватна архива

 

 

- Вера и нада ми дају снагу да издржим све ово и да ћу сазнати бар да је жив. Ако је кренуо у иностранство да ради, зашто до сада није покушао негде да пређе границу? Шта ако уопште и не покуша? Где је онда? Како да га баш нико нигде није видео? Шта ако је прича за посао била лажна? Где је до сада? Зашто му је телефон стално угашен? Много је питања, а ни један одговор. Живим за дан да ме позове и каже "Жив сам, добро сам".

Алекса је нестао у уторак, а у тренутку нестанка, на себи је имао црну јакну, црну тренерку и црне панталоне.

- Алекса нигде није радио, јако је повучен и миран. Уопште не излази у кафиће и дискотеке, код куће је, игра игрице и има виртуелне пријатеље. Нема друштво да бисмо могли да помислимо да је изашао са њима - изјавила је раније Дијана, Алексина сестра.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".