Последњих месеци нагађало се о кризи у њиховом браку, а о томе колики је Душко швалераш причала је и Јеленина покојна мајка Дивна.

Дивна је тада била у ријалитију "Академија дебелих", где је у разговору са певачицом Зорицом Марковић, причала о неверству у ћеркином браку.

- Знаш, Душко је швалерај невиђени. Боли ме уво, само нека је она мени жива и здрава. Поготово ми се свиђа овај део "богати Американац - одговорила је тада Дивна Марковићевој која јој је пренела речи видовњака како ће се Јелена развести и удати за богатог Американца, ком ће родити ћерку.

- Наводне изјаве моје мајке у вези са мојим супругом, удајом за Американца, итд. су најобичнија ИЗМИШЉОТИНА. Тако нешто нигде НИЈЕ емитовано - писала је ЈК, а тад је тв "Пинк "објавио саопштење:

- Дивна Карлеуша је изјавила оно што је постало доступно медијима. То је делимично емитовано прекјуче, а синоћ су гледаоци имали прилику да виде наставак разговора између Дивне и Зорице Марковић, у коме се чула и спорна реченица о Тошићу – стајало је у саопштењу прес службе телевизије "Пинк".

- Свако ко погледа спорни снимак где моја мајка прича о Душку видеће да је пилог злонамерно измонтиран, недостају делови и све је нелогично - писала је Карлеуша тада.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Дара Бубамара 1991. године

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".