Док му се родитељи баве шоу-бизнисом и некретнинама, Ташковић јуниор је веома успешан тенисер, а извор близак његовој мајци открива за "Ало" још једну могућност када је његов будући позив у питању.

Фото: Инстаграм принтскрин/ Звезде Гранда Специјал

 

- Андреј се успешно бави белим спортом и то сви знају, али последњих година, иако је тинејџер, све више је заинтересован за цркву и православну веру, што у данашње време није типично за његову генерацију - почиње извор и додаје:

- Вики и Ташке су из традиционалних породица и баш тако су васпитавали и Андреја. Они славе све верске празнике, крсну славу, посте и причесте се бар једном годишње. Андреј је љубав према православљу стицао од најранијег детињства. Са Виолетом и Драганом он редовно иде у цркву и сам свештенички позив му се толико допао да је почео и да помаже приликом литургија. Овог Божића испунила му се велика жеља, па је прислуживао током поноћне литургије у Храму Светог Саве - прича извор.

Вики ретко када у јавности прича о свом сину, али извор наводи да је јако поносна на њега.

- Виолета нема потребу да се меша у Андрејеве изборе и без обзира што је још јако млад, подржава све његове одлуке и жеље. Тако је било када је решио да се бави тенисом, тако је и сада када га веома интересује вера. Вики и Ташке су били одушевљени и поносни на њега када су га видели у прислуженичкој одори са свећама како са студентима теологије и онима који се припремају за те студије посвећено помаже приликом овогодишње божићне литургије. Не би ме зачудило да се Андреј одлучи за Средњу богословску школу након које би уписао и Богословски факултет. За Вики и Ташкета то не би било ништа ново, а сигурна сам да би габез размишљања подржали у тој одлуци - завршава извор.

Певачица је кратко потврдила сазнања:

- То за нас није ништа ново јер Андреј помаже у цркви од треће године. То је све шта могу да вам кажем - рекла је Вики, а потом нас за додатне информације упутила на своју ПР службу која се до закључења овог броја није јављала на телефон.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".