Њих двоје упознали су се у авиону, на лету за Монголију, и након само три месеца забављања, доктор је глумицу запросио у Палерму. Годину дана касније, овековечили су  своју љубав на себи својствен начин. Огранизовали су венчање на лету од Београда до Истанбула, на Ђурђевдан 2015. године, ком су присуствовали само кумови као и најближи чланови породице. Будући да су имали жељу и да се обећају једно другом и пред Богом, три дана после грађанског венчања, одржали су црквено у Београду као и свадбено весеље у једном престоничком ресторану. И оно је због једне ствари било необично - будући да је Штефан Немац, у Саборној цркви молитве су читане и на српском и на немачком језику.

Само пет дана после грађанског склапања брака у авиону и два дана после црквеног венчања у београдској Саборној цркви, глумица и њен супруг, немачки лекар, упутили су се на први део меденог месеца – у Венецију.

Познато је да њих двоје нису константно заједно, те да путују како обавезе и посао од њих то захтевају. Вјера је више пута истакла да им раздвојеност не представља велики проблем већ да њу користе на најбољи начин:

-  Раздвојеност даје неку посебну чар нашем односу. Имамо мање времена за неважне ствари и глупости. То је, испоставило се, добар рецепт за успешно функционисање нашег брака. Већа је одговорност према заједничком времену. Трудимо се да уживамо и да га проведемо што квалитетније. Када смо раздвојени, гледамо да обавимо што више ствари, да радимо више, како бисмо више били посвећени једно другом кад смо заједно, истакла је глумица за "Глорију".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".