- Послао ми је видео у поруци, али ја сам била на послу и мобилни ми се био угасио. Када сам око поноћи дошла кући, одговорила сам му на ту поруку и отишла сам да спавам. Пробудила сам се у седам ујутру и видим да ми није послао поруку за лаку ноћ, што увек ради. Послала сам му поруку: "Јел све ок?", одговора нема. После сам му око 14 сати опет послала поруку, опет ништа. Размишљам да не може да спава толико дуго, нема шансе. Касније сам се чула с његовим пријатељима, који су ми рекли да је нестао, да му је јакна ту, да не знају шта се десило, били су ван себе - прича Сплићанка и наглашава да је погађају приче о томе да је Матеј конзумирао дрогу.

Фото: Фејсбук принтскрин/Matej Periš

 

 

- Они уопште нису били у том фазону! А и да јесу, па ко би пренео дрогу преко границе?! А, тамо они апсолутно никога не знају, где би то набавили. Још тек су били дошли, први дан, нема шансе. Он се мени јавио у 14.30 када су прешли границу, па у 18 сати када су ушли у апартман, па у 21.30, са вечере. На том видеу што ми је послао су се виделе три флаше вина, али њих је седморица. Атмосфера је била весела, неки су пили бело вино, неки црно, чекали су вечеру, ништа посебно - описује Сања.

- Глупо ће можда звучати, али ако и јесте био дрогиран, њему је то неко сипао у пиће.

Подсетимо, полиција већ десети дан трага за несталим Сплићанином. Претражују се Сава и Дунав, као и приобаље. Постоји бојазан да је младић по изласку из клуба "Готик" у Бетон хали, у ноћи између 30. и 31. децембра, ушао у Саву.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".