Када су Груја и Пујас улетели у жесток окршај, задругари су из брзо раздвојили, а онда је Груја кренуо да прозива Стефана Карића који се залетео на њега. Задругари и обезбеђење су раздвојили Карића, а том приликом су се Тара и Дејан посвађали па је Дејан задругарку назвао наркоманком и настао је још већи хаос.

Никола Грујић Груја је након хаоса који је направио са Франом Пујасом и Стефаном Карићем одведен у затвор.

Одлуком Великог шефа, Фран због овог поступка остаје без месечног хонорара.

Пујас ће следећи пут засигурно добро размислити пре него што уђе у окршај, будући да му се овако нешто никако не исплати.

Тара Симов и Дејан Драгојевић су се посвађали, па је Дејан задругарку назвао наркоманком и настао је хаос незапамћених размера.

- Је л ми то хвала, ја ти титрала три месеца а ти мене да називаш наркоманком - викала је Тара.

- Ајде сиктер, нисам те ништа питао - рекао је Дејан.

- Ја теби да ћутим три месеца, њу не вређам а ти се тако понашаш, срам те било, мене је твоја мајка грлила а ти се понашаш тако - викала је Тара.

- Тара склони се од њега, другару ти је слава, пусти их у пи*ку материну - викао је Цар.

У једном тренутку Симова је кренула да дави Дејана, а његова бивша супруга Далила нашла се између њих, како би спречила сукоб.

Након окршаја са Дејаном, Симова се посвађала и са Далилом, коју је у бесу пљунула у лице.

- Ја сам њега смиривала - рекла је Тара.

- Ниси га смиривала како треба, морала си да га дигнеш, да му кажеш да не буде пи*ка - рекао је Цар.

- Она је мене давила, а он прича како сам га гребала, а ја немам нокте - плакала је Тара.

- Он ће мене да назива наркоманком, ја сам за Османа спремна све да урадим, а њему ћу кучму да сломим и њему и овој ку*ветини, силосу за пуњење спермом, распала ку*во - викала је Тара.

- Је л ти то мени из искуства? - упитала је Далила.

- Мамица ти смрче хероин - рекла је Тара и пљунула Далилу.

Подсетимо, Тара је синоћ испрозивала Далилу, а судећи по овом догађају Дејан је одабрао да буде на страни своје бивше супруге.

- Јесам... он је поново потонуо јер је поново себи дозволио исту ситуацију. Мислим да се превише криви Дејан, не би он себи дао за право да је испитује, замера, иде за њом, да му она то исто право није дала. Шта би било да је она још увек са Филипом, да ли би се окренула да види како је Дејан уопште? Њу би апсолутно болело уво, то што говори да сада не може да окрене главу је глупост... Сведоци смо да је Далила рекла да не може да има ни се*суалне односе са њиом, не знам зашто би онда и седела са њим, чешкала се или мазила... Он да је и слепо заљубљен или луд, не би био такав да му она не даје повода... Такође смо сведоци и како му се правдала око Филипа због изолације... Он испада овде најгори и да трпи све док она пева песме бившем момку... - говорила је Тара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".