Наиме, Јелена је пријавила полицији свог супруга, фудбалског менаџера Душка Тошића, за насиље у породици. Како су медији пренели, Тошић је, наводно, ошамарио певачицу пред родбином.

Подсетимо, прво основно јавно тужилаштво у Београду предложило је недавно суду да фудбалеру Душку Тошићу продужи хитну меру забране приласка и комуницирања са супругом, певачицом Јеленом Карлеушом.

Карлеуша је у својој новогодишњој исповести за магазин "Hello" говорила о браку, а из ове перспективе може се наслутити да у њеном браку није све било идеално.

- Петнаест година се борим за очување брака. Мислим да се увек жене више залажу за ту институцију.

Није прецизирала о каквој се борби ради и да ли је реч само о оној традиционалној женској. На новинарску опаску да је вероватно погрешно написан број година, јер њен брак траје од 2008, рекла је:

- Математика ми никад није била јача страна, поготово ти ситни бројеви. Колико год да сам у браку, он траје само и искључиво јер сам га одржала ја. Жена је стуб и кичма сваке породице. Све жене на Балкану су борци те врсте, чини ми се.

Уследило је питање да ли мисли да ће сада, када је Душко завршио играчку каријеру, та борба морати да буде интензивнија или ће, пак, све бити лежерније.

- Интересантно је да се оваква питања никад не постављају мушкарцима. Ево идеје, поставите ово питање Душку. Можда он има визију његове борбе са браком у будућности.

Било је јасно да Јелена о овој теми не жели много да прича, бар не у мери колико је умела ранијих година. Ипак, на наступу код Скупштине највећу подршку пружали су јој муж и ћерке. Породица је увек сигурно уточиште, логичан је закључак који се наметнуо сам од себе. Међутим, брак је друга прича, а после актуелног инцидента без дилеме улази у ново и веома озбиљно искушење, преноси "Hello".

(Hello)