Наиме, Емина је и због најмање ситнице "делила" отказе радницима, а како тврди, њу је пандемија корона вируса натерала да размисли о пословним посптупцима и да се промени.

Фото: АТА имагес

 

- Прошле године сам се тешко изборила са короном, болест ме је учинила јачом женом. Смањила сам круг пријатеља, постала мудрија, саосећајнија, особа која има разумевања за друге - изјавила је Емина за "Информер" и додаје:

- Љубазнија сам према људима и трудим се да се ставим у њихов положај. Раније сам отпуштала сараднике само ако ме попреко погледају, али сада више то не радим. Научила сам да контролишем свој его - каже певачица, а преноси "Телеграф". 

Подсетимо, певачица ће ускоро да буде судија у једном талент шоу програму у Турској, за који се спекулише да је добила хонорар чак 300.000 евра, а њен задатак јесте да изабере најбољу манекенку.

- Драго ми је што сам део такмичања. Оцењујемо стил девојака, карактер, понашање у групи. Све је то важно, а не само лепота. Заиста уживам у овом послу, а Турци ће ускоро течно проговорити српски - изјавила је Емина тим поводом.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".