Месо спремљено на овакав начин ћете обожавати. 

 

  • 800 г свињског врата (у шницлама)
  • 200 мл тамног пива
  • 2 кашике сенфа
  • 1 кашика меда
  • 2 чена белог лука (ситно исецкана)
  • со, бибер по укусу
  • 1 кашичица млевене паприке
  • 2 кашике уља

Припрема:

Шницле свињског врата ставите у чинију и прелијте маринадом од пива, сенфа, меда, белог лука, уља, соли, бибера и паприке. Добро промешајте, покријте и оставите у фрижидеру најмање 3 сата, а идеално преко ноћи. Пеците месо на добро загрејаном роштиљу, по 5–6 минута са сваке стране, док не порумени и омекша.

Фото: Shutterstock

 

(Трпеза) 

БОНУС ВИДЕО: