Његова дугогодишња девојка и сарадница Андријана Томанић рекла је наводно својим пријатељима да је сањала Џеја и да јој је он рекао да је срећан и миран на оном свету и да му се сада испунила последња жеља.

Фото: В. Данилов

 

 

- Адријана, баш као и Џејова деца, била је баш узнемирена када је чула у први мах да он мора да буде премештен. Нису одмах знали у чему је проблем, међутим, објаснили су им шта се дешава. Шабан и Џеј су били баш добри пријатељи и колеге за живота. Волели су се, уважавали, па је Рамадановску у неколико наврата причао како би волео кад дође судњи дан буде заједно са пријатељем Шаулићем.

Фото: Ненад Живановић

 

 

- И шта ти је судбина и како се намести ситуација да га пребаце баш код Шабана у гробницу. То је чудо, Андријана га је после тога сањала. Каже да је изгледа срећно, спокојно, насмејано. Као да је сад све како је требало да буде. Повезала је тај сан с премештајем у другу гробницу, па су сви некако мирнији. Бојали су се да му то не узнемири душу, али сад верују да му се сад испунила и та жеља и да му се у сну јавио да им то поручи, да се не брину - рекао је извор за "Свет".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".