Након победе у првом судском спору, Новак Ђоковић поново има проблеме са визом с обзиром на то да ју је поништио аустралисјки министар за имиграције Алекс Хок путем свог дискреционог права.

- Хајде да видимо шта ће бити са тим, сутра ћемо знати нешто више јер је дефинитивно било различитих одлука последњих неколико седмица. Желим да кажем поводм те ситуације у Аустралији да су то њихова правила. Али из онога што ја знам је то да ако му је одобрено изуезће да буде у овој земљи и ради шта жели, онда треба и да гира. Ако изузеће није валидно или нешто друго није по правилима, она свака земља има право да ти забрани улазак. Знам да је министар рекао "не" поново, али нисам читвао ништа више о томе. То је оно што ме знаима прави разлог за то. Да ли је он само рекао да не жели да га пусти или постоји правни разлог за то? Претпостављам да ћемо више знати након саслушања. - истакао је руски тенисер Данил Медведев.

Он истиче како ситуација око Ђоковића неће променити његову припрему за први гренд слем сезоне или сваки меч посебно, додајући да постоји могућност да се састане са Новаком у финалу уколико он заигра на турниру.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".