Горан је прво све негирао, али је на крају признао да су имали романсу.

-Кад сам дошао у Шибеник из Америке прошлог лета, изашао сам у град да се опустим са својим пријатељима. Те вечери је у том кафићу била и Мирела Рупић која ми се јавила јер се нисмо видели од Основне школе.

 

 

 - У Америци ми страшно фали моје друштво и како јако пуно радим, немам времена за забаву, на начин на који  то раде људи у Хрватској. Због умора И временске разлике алкохол је на мене изузетно деловао.

 Вишњић је потом додао:

 - То наравно није нешто чиме се поносим, али спреман сам да сносим последице за сваки свој чин. Што се тиче појединости, верујте, ничега се не сећам. Само знам да никада не бих направио нешто слично у нормалном стању. Мирела Рупић ми није привлачна жена - рекао је Горан.

Иако је било ружно оно што је изговорио за Мирелу, Горан је био потиштен и правдао се да никако није желео да повреду особу коју највише воли, своју жену. Рекао је и  да га је Мирела назвала накнадно и обавестила га да је у петом месецу трудноће, да је он отац.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @goran_visnjic_mylife_

 

- Прво је звала често и покушавала да прети. Рекао сам Ивани за шта ме оптужује и пустио јој поруку у којој  Мирела Рупић прети да ће ми разорити брак и да ја проценим колико кошта да она ћути, 200.000 еура или два милиона еура. 

Горан додаје да је Ивана након тога назвала Мирелу.

Мирела јој је спустила слушалицу када је Ивана објаснила да је њен брак на чврстим темељима, да би га могла да га уништи једна таква особа. Како није хтела саслушати до краја, Ивана је Мирели оставила поруку у којој јој је рекла да није ни прва ни задња особа која се служи овим оружјем и  покушава доћи до познате особе за пуно новца и пет минута славе. На крају јој је рекла и како јој је жао детета које има такву мајку.

- Наравно да није била љубазна ни фина према њој у тој поруци, али тко би био на њезином мјесту - тврдио је Горан о наводним Иваниним телефонским приетњама Мирели.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @goran_visnjic_mylife_

 

Није знао је ли дете његово и рекао је да ће то потврдити ДНК анализа. Вишњић је на крају одлучио признати дете пре резултата ДНК тестирања. Мирела и Горан су се годинама касније препуцавали преко медија и претили судским тужбама да би се на крају све смирило.

Глумац је 2019. године у друштву ћерке  прошетао Страдуном. Држећи се за руке те нису скидали осмијех с лица. Пре Дубровника, он је био у Грчкој са њом и поделио је слике ина друштвеним мрежама. Многи су тада приметили д Лана нестварано личи на њега.

 

 

Иначе, Горан је од 1999. године у браку с Евом (Иваном) Врдољак с којом има двоје усвојене и једно биолошко дете.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".