Дарко је након победе снимио албум првенац, као поклон од продукције, али затим готово да је нестао са српске музичке сцене и из медија. Појављује се понекад у "Грандовим" емисијама.

- Многи мисле да сам потпуно слеп, али видим отприлике пет одсто.Видим толико да знам када је дан, а када ноћ. Као клинац, када сам почео да се осамостаљујем, долазило је до неразумевања од стране мојих вршњака. Они нису могли да схвате тај недостатак и то што ја не могу да играм фудбал. Деца су умела да буду сурова. Касније су ме прихватили и сада немам никаквих проблема - рекао је он својевремено.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Звезде Гранда

 

Дарко види само пет одсто, међутим он одлично вози бицикл и игра кошарку. Овај певач је као веома млад доживео породичну трагедију због које је прошао кроз веома тешке тренутке.

- Живим са мајком и са двојицом браће, они су ми помогли да успем и као певач и као човек, а отац ми је умро пре четири године, када су му отказали бубрези. То су били тешки тренуци за мене, али живот је морао да иде даље - испричао је 2012. године, одмах након победе у популарном музичком такмичењу.

Дарко је наставио да се бави музиком, више као радни певач, а не један од оних који би правио каријеру путем скандала.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".