Моника је открила да је отишла на други крај света да започне нови живот. Тамо је пронашла и посао и признала да јој је тешко.

- Често објављујем на Инстаграму, али када ме нема дужи временски период то значи да су то дани када се немам баш чиме похвалити. То су дани као овај када не желим да ме било ко види. Преселити се сам на други крај света није баш лако. Започети нови живот и посао није баш лако, такође - рекла је она.

Фото: Инстаграм принтскрин/ mo_horvat

 

Видно уморна и исцрпљена открила је да јој није до живота, па зато кука.

- Желим да кажем да није све дивно и красно, да је некада тешко и неподношљиво, али човек мора да се бори. Мислим да ћу имати успеха у свему што будем радила ако се будем борила, као што је то случај био досад. Нисам нестала са лица земље, све је океј, само сам почела да радим нови посао. Тешко ми је јако - наставила је Моника.

- Пуно је радног времена, пуно је животињског рада... Једноставно, није лако. Није ми до живота колико ми је тешко, па кукам. Није ми до објављивања било чега. Надам се да је то само период адаптације и аклиматизације. И раније сам се селила, али овог пута ми је, не знам зашто, теже пало него било који други пут - додала је Моника.