- Много се прича и спекулише у вези са мојим последњим постом, па ћу се позабавити ситуацијом. После скоро 19 година, Тин и ја смо одлучили да се раздвојимо. Понекад се такве ствари дешавају, људи се растају и то је најбоље. Молим вас да се уздржите од лоших коментара о нама, а посебно молим оне који желе да дају гадне коментаре на основу националности и вере да то не раде. Ово нема никакве везе са тим. Негативни коментари никоме не помажу, посебно мени, па вас молим да будете љубазни  - почела је Јелена и наставила: 

- Лагала бих ако бих рекла да ми је добро, али даћу све од себе да се излечим, опоравим, процесуирам овај бол и трауму ако ништа друго, умрећу покушавајући. Дала сам овој вези све од себе, своје срце, душу и толико сам се борила до краја, али није било довољно овог пута, надам  се да ме чека срецћа и љубав негде тамо. Ово је тешко, боли ме, повређена сам, изгубљена сам и тренутно је све само у томе да устанем из кревета ујутру и ставим једну ногу испред друге. Мораћу поново да научим да ходам, пре него што будем могала да трчим када су у питању љубав и срећа, али даћу овом процесу лечења све од себе. Ја сам борац и борићу се до краја. Моја снага и воља да идем даље и живим поново ће бити на испиту, али сам то радила и раније, па се надам да ћу то моћи поново. Поштујте моју приватност у овом тренутку, за сада нећу давати више коментара. Тину желим све најбоље и надам се да ће пронаћи оно што тражи. Људима који су ми најближи, хвала вам на подршци и свим телефонским позивима у свако доба дана и ноћи — написала је тенисерка између осталог.

Докићевој су пристизале речи охрабрења и подршке са свих страна света.

 

 

Јелена је недавно постала и водитељка чувене телевизије "Канал 9", а својом речитошћу и харизмом освојила је грађане Аустралије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".