Једна од омиљених српских певачица успела је да после 30 година "кубурења с вишком" скине чак 30 килограма, а сада открива и да је "било момената када је буквално гинула" због фигуре.

- И није било резултата. Имала сам неки здравствени проблем, али не бих о томе. За ово како ја сада изгледам је заслужан ласерски центар и моја упорност и огромна воља. Када видите прве резултате онда имате и више воље да наставите даље и истрајете - прича Зорана за "Српски Телеграф".

Зорана је открила и како је успела да скине вишак килограма, али да јој ипак остану облине.

- Смејаће се сви, али бићу искрена. Урадила сам неке баш ригорозне варијанте. Када сам кренула, молила сам се и рекла: 'Јао, Боже, само немој да ми одузмеш облине. Молим те, остави ми груди и гузу. И он је услишио моје молитве. Имам другарице које су изгубиле груди и задњицу. Мени се дуго нису слагале коцкице, сада вежбам баш доста. Пошто сам се то молила и догодило се, не знам како, сада се и други шале: "Идемо и ми да се молимо" - рекла је певачица.

Певачица је открила да линију одржава вежбама и ригорозном дијетом

- Када ми кажу да сам лепа, према томе немам никакав однос. Лепа, то је релативна ствар. Некоме је неко леп само зато што га воли. Можда није мени и теби. Магија није у броју килограма, магија је у нама. Онда ако се сложи да ту магију можемо да пласирамо, онда је то дар од Бога - закључује певачица.

(Телеграф.рс, Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".