У јавности се доста коментарисала њена посета Стефану Карићу у ''Задрузи 5'', приликом чега му је прошаптала да му чува паре, што мисица коментарише овако:

- Чувам све што је остављено, људи се углавном хватају за такве ствари које њима одговарају. Баш ме брига! Чувам све што је остављено и чекам га - рекла је Јована.

- Написла сам му колико га волим, да га чекам, разнежило га је јер сам до детаља описала како проводим време. Знам колико му то значи. Ја знам колико сам ја стара писма читала изнова и изнова. Замисли кад сам расплакала Матору - каже Љубисављевићева.

- Када би те Стефан преварио, да ли би ушла у Задругу? - гласило је питање за Јовану.

Фото: Инстаграм принтскрин/

 

- Не. Ја не продајем своју љубав, ушла бих за новац, а тада бих морала да трпим нешто што ме боли и што нема цену, тако да не - рекла је.

- Шта мислиш која девојка се индиректно набацује Стефану? - било је следеће питање.

- Да ли сте гледали Ирму? Каже ''Дала сам му знак, али се прави луд'', ја да сам мушко не бих се правила луда, него мртва. Дивна је. (смех) Било ми је то симпатично. Знам да много тога не може да се сакрије од камера, али ти погледи и добацивања, то може - одговорила је мисица у емисији "Питам за друга" на РЕД ТВ.

Фото: АТА имагес

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".