Певачица Милица Тодоровић није заборавила на своје корене и родно место Крушевац, где се налази њена породична кућа у коју се често враћа.

Миличини најближи суседи испричали су да је град Крушевац веома поносан на успехе које ниже у својој каријери, а једино им је жао што певачица још није одржала ниједан наступ у свом родном граду.

Фото: АТА имагес

 

 

- Милица је предивна особа, потпуно природна, ведра, насмејана, позитивна. Када је човек с њом, никад му није досадно јер Милица зрачи својом појавом. Када је код куће, понаша се потпуно нормално, као да није део јавне сцене. Иде у продавницу, свима се јави на улици... Често је у ресторану који је близу њене куће и увек нађе времена да своју породицу изведе на ручак или пиће. Потпуно је природна, нормална, своја... Драго ми је што се не мења и што је остала аутентична - рекао је Миличин комшија Арса, након чега је једна бака објаснила зашто сви Крушевљани воле Милицу.

- С комшилуком је у супер односима, сви је волимо, када дође кући није јој тешко да се јави, да сврати до нас. Комшилук је поносан на њу, обожавамо је јер њу не можете да не волите - рекла је прва комшиница породице Тодоровић док је комшиница Ана испричала да је цео град поносан на Милицу, иако многи нису веровали у њен успех.

Фото: АТА имагес

 

- Када се тек појавила, мало ко је могао да поверује да ће Милица постати најмлађа победница тог такмичења. Међутим, она је свима показала да се труд и таленат исплати, а Крушевац има чиме да се хвали - била је искрена Ана. Миличин комшија Душан рекао је да воли све њене песме, али да би највише волео да Тодоровићева запева у родном граду.

- Једино ми је жао што никада није одржала концерт у Крушевцу, јер то многи суграђани с нестрпљењем очекују. Било где да запева у Крушевцу, на тргу, у ресторану, не сумњам да би направила одличну журку - каже Душан на крају.

Миличини родитељи остали су да живе у Крушевцу, а комшије популарне певачице кажу да се породица Тодоровић није нимало променила откако је Милица постала позната.

- Остали су исти као и пре. С комшилуком су такође у супер односима, увек су спремни за разговор, шале и разноразне догодовштине. Ћеркина популарност није утицала на њих, а они су дефинитивно њена највећа подршка. Они су потпуно нормална и здрава породица - рекао је комшија Дејан.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".