Многи мисле да је то нешто много компликовано, али није. Потребно је само следити упуства.
Потребно је.
- 1 кг свињских шницли
- 200 г брашна
- 100 мл уља
- 1 црни лук
- 3 чена белог лука
- 1 кашика слатке млевене паприке
- 1 коцка за супу (говеђа)
- 500 мл воде
Припрема:
Посолите шницле по укусу, па их уваљајте у брашно и пржите с обе стране да порумене. Извадите на убрус. У истој шерпи пропржите исецкан црни и бели лук. У врелој води размутите коцку за супу па додајте у шерпу. Додајте млевену паприку и кашику брашна па промешајте да не буде грудвица. Вратите шницле у шерпу и оставите да се динстају сат времена.
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Šta za ručak?
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Šta za ručak?
(Трпеза)