Многи мисле да је то нешто много компликовано, али није. Потребно је само следити упуства. 

Потребно је. 

  • 1 кг свињских шницли
  • 200 г брашна
  • 100 мл уља
  • 1 црни лук
  • 3 чена белог лука
  • 1 кашика слатке млевене паприке
  • 1 коцка за супу (говеђа)
  • 500 мл воде

Припрема:

Посолите шницле по укусу, па их уваљајте у брашно и пржите с обе стране да порумене. Извадите на убрус. У истој шерпи пропржите исецкан црни и бели лук. У врелој води размутите коцку за супу па додајте у шерпу. Додајте млевену паприку и кашику брашна па промешајте да не буде грудвица. Вратите шницле у шерпу и оставите да се динстају сат времена.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Šta za ručak?

 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Šta za ručak?

 

 

(Трпеза) 

БОНУС ВИДЕО: