Овај предиван рецепт ће одушевити најмилије, а месо ће бити као из ресторана: 

Потребно је: 

  • 4 свињска кареа
  • 1/2 празилука
  • 300 мл павлаке за кување
  • 3-4 кашичице сенфа
  • 2 кашике лимуновог сока
  • 1 кашичица брашна

Припрема:

На мало уља пропржите месо које се премазали сенфом са обе стране, па извадите из тигања. У исти тигањ сипајте мало путера, па када се истопи додајте исецкани празилук и динстајте пар минута. Затим сипајте павлаку за кување и сенф, па промешајте. Брашно помешајте са мало воде и добро сједините. Сипајте у сос и промешаје. После 2 минута вратите месо и прелијте га сосом. Сипајте и лимунов сок. Крчкајте још пар минута, па склоните са шпорета. Зачините по жељи.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/СОС кухиња SOS Kuhinja

 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/СОС кухиња SOS Kuhinja

 

 

(Трпеза) 

БОНУС ВИДЕО: