Овај предиван рецепт ће одушевити најмилије, а месо ће бити као из ресторана:
Потребно је:
- 4 свињска кареа
- 1/2 празилука
- 300 мл павлаке за кување
- 3-4 кашичице сенфа
- 2 кашике лимуновог сока
- 1 кашичица брашна
Припрема:
На мало уља пропржите месо које се премазали сенфом са обе стране, па извадите из тигања. У исти тигањ сипајте мало путера, па када се истопи додајте исецкани празилук и динстајте пар минута. Затим сипајте павлаку за кување и сенф, па промешајте. Брашно помешајте са мало воде и добро сједините. Сипајте у сос и промешаје. После 2 минута вратите месо и прелијте га сосом. Сипајте и лимунов сок. Крчкајте још пар минута, па склоните са шпорета. Зачините по жељи.
Фото: Принтскрин/Јутјуб/СОС кухиња SOS Kuhinja
Фото: Принтскрин/Јутјуб/СОС кухиња SOS Kuhinja
(Трпеза)