Још један гост емисије поред Горана био је популарни фолкер Аца Лукас који је на клавиру извео своју песму "Спавај Београде" а након завршетка Весић је пришао клавиру за којим је редео певач и рекао:

Фото: Јутјуб принтскрин/ HYPE TV

 

- Ја се због ове песме најчешће свађам са музичарима у кафани. Они знају све Ацине песме, није проблем ако тражиш "Мирис тамјана", "Личну карту", све знају али када кажем "Спавај Београде" пола њих каже "Јаој па где сад". Онда сваки пут када неко организује неко славље одмах кажем "прво да кажеш музици да научи Спавај Београде јер без тога нема доласка у кафану - истакао је политичар.

- Ја стварно обожавам ову Ацину песму. Она није ни најпопуларнија зато што је таква али ја је много волим. Наравно, волим све његове песме али "Спавај Београде" ми је једна од најдражих његових песама - реклао је Весић и открио како је Лукаса упознао на сплаву "Лукас" на ком је он наступао и уједно по ком је и добио надимак.

- Ја сам на "Лукасу" упознао Ацу али није он мене. Ја сам тада био клинац. Аца је моја генерација, он је 1968. а ја сам 1969. и немогуће је да људи који су рођени тих година нису били тамо - рекао је он након чега је Лукас запевао песму за коју каже да је синоним Београда "Девојко мала".

(Хајп ТВ)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".