Услед контаминираних вода које су се сливале низ цеви у зради као последица пожара у једном стану, дошло је до квара у лифтовима, те су станари те зграде морали пешице чак до 12 спрата, а од ужасног смрада и смећа нису могли да живе. Они су се пожалили Јовани Јеремић која је брзо реаговала.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Почетком јануара, тачније 5. дошло је до пожара у згради на Новом Београду у којој је живео човек који је скупљао смеће у стану, а потом тако изазвао пожар. Он је одведен у институцију "Лаза Лазаревић" из које је убрзо пуштен па су му станари допустили да живи у подруму те зграде, с обзиром на то да стан у ком је претходно живео припада држави, а право на коришћење има Градско стамбено предузеће. Након пожара, смеће је остало у стану нерашћишћено, а контаминиране воде из тог стана су се сливале и дошло је до квара у лифтовима. Људи више нису могли нормално да живе, један од станара ми се пожалио и ја сам га позвала у емисију. Надлежне службе су одмах реговале, човек који је ту живео смештен је у институцију где му је пружена неопходна помоћ, а лифтови су прорадили. Сада остаје само да из градског стамбеног покупе отпад који је довео до пожара - испричала је Јована и додала да је поносна што може да помогне грађанима.

Фото: АТА имагес

 

- Прича је имала одјека, због чега ми је драго јер ја се трудим да једнога дана кажу да је постојала једна Јована која се није борила само за шер, јер шер је само последица мог рада и залагања. Желим да говоре да сам кроз свој посао помогла људима и свако ко ми се обрати, ја ћу му изаћи у сусрет.

(Инфермер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".