Нећете ни приметити када спремите ову торту да је посна. Заљубћете се у њен укус.
Потребни састојци:
- 3 јабуке
- 20 кашика брашна
- 15 кашика шећера
- 15 кашика воде
- 1 прашак за пециво
- 100 г млевених ораха
- 1 чаша воде
- 300 г шећера
- 300 г ораха
- 200 г жита
- 2 ванилина шећера
Припрема:
У једној посуди сједините састојке за кору па их варјачом добро умутите.Пеците у плеху обложеном пек папиром. Ушпинујте шећер па додајте орахе, жито и ванилин шећер. Готову кору пресеците на пола. Потом их премажите врућим филом па поспите торту млевеним орасима.
Фото: Профимедиа
Прочитајте још
(Трпеза)