Нећете ни приметити када спремите ову торту да је посна. Заљубћете се у њен укус. 

Потребни састојци: 

  • 3 јабуке
  • 20 кашика брашна
  • 15 кашика шећера
  • 15 кашика воде
  • 1 прашак за пециво
  • 100 г млевених ораха
  • 1 чаша воде
  • 300 г шећера
  • 300 г ораха
  • 200 г жита
  • 2 ванилина шећера

Припрема:

У једној посуди сједините састојке за кору па их варјачом добро умутите.Пеците у плеху обложеном пек папиром. Ушпинујте шећер па додајте орахе, жито и ванилин шећер. Готову кору пресеците на пола. Потом их премажите врућим филом па поспите торту млевеним орасима.

Фото: Профимедиа

 

 

(Трпеза) 

БОНУС ВИДЕО: