Потребно је:

  • 10 кришки хлеба
  • 100 г топљеног сира
  • 200 г ренданог качкаваља
  • 3 кашике брашна
  • 2 шоље млека
  • 3 јаја
  • уље за пржење

Припрема:

Млеко сипајте у већу чинију, а у другој умутите јаје. У трећу чинију сипајте брашно, а у четврту рендани качкаваљ. Хлеб прво умачите у млеко, па оцедите. Нанесите рендани качкаваљ, па преклопите другом натопљеном прженицом, да добијете сендвич. Потом их умачите у брашно, па умућена јаја. Пржите на добро загрејаном уљу, са обе стране, док не добију златну боју. Пребаците прженице на убрус да се оцеде од вишка масноће.

БОНУС ВИДЕО: