Правило је увек исто: Нова сезона, нова гардероба и, наравно, нова боја косе.

Хладнији месеци захтевају богатије нијансе косе као што су тамна браон, вишедимензионалну карамел или плава, а за оне који увек желе да буду другачији увек нешто изван свих оквира.

Ово су боје косе које су апсолутни хит за предстојeћу сезону.

Метални бакар

Тренд боја косе која се из године у годину враћа у јесен је бакарна, али да би била модерна 2021. године, видећете да је метални бакар једна од најтраженијих.

Кључ за ову бакарну нијансу је изузетан сјај попут огледала који додаје интензитет боје, а истовремено јој даје луксузан и невероватно здрав изглед.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sophie floyd (@sophfloyd)

Звездана прашина

Звездана прашина је тренд који се појавио неколико пута, а то је начин да се у коси појаве мрље боја. Као балајаж, а можете да користите технику за добијање ефекта пега на коси користећи живахне боје (што одлично изгледа на топлим нијансама плаве косе).

Велики контраст

Када стигне јесен, стиже и захтев за дубоким мока бринетама, које се обично носе као једна боја, али да бисте је ажурирали ове године, упарите је са уоквиреним линијама из 90-их, користећи нешто светлију нијансу за додавање димензије, то је савршен изглед који ће истакнути кратак оштар боб или веће дужине.

Класично, али ипак боље

Можда је сунца све мање, али то не значи да ваши праменови не могу да засијају. Суптилни додир две боје може да побољша оно што већ имате, попут плавуша са нијансама меда.

Стил Памеле Андерсон из деведесетих

Светла плава са преливајућим и бисерним тоновима је савршена.
Коса деведесетих се већ неко време враћа, а ова" беба плава "инспирисана Памелом Андерсон је слатка, али секси.

(Блиц жена)